Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félelem belemenni egy új kapcsolatba?
bocsi de hogy szakítotatok? légyszi írd le szükségem van egy ilyen szíktós dologra.köszi
csak flörtölj, kavarj és ha megkérdezi a srác h mit akartok ezután mond azt h te nem akarsz kapcsolatot énis ezt tettem. Vagy ha ágyas kalandot szeretnél beszéld meg a sráccal előtte.
úgy szakítottunk,h ő mondta,h rájött, h nem ilyen életet képzel el magának a jövőben, és h hozzá nem ilyen lány illik.
az oké, h megmondom, h nem akarok kapcsolatot, de ez el fog múlni???
köszönöm a választ! :)
vki tud még vmi tapasztalatot, véleményt, vagy akármit mondani?
Előbb vagy utóbb el fog múlni. Nekem egy nagy szerelem után fél év kellett, hogy túl tegyem magam, de ehhez közre játszott, hogy sajnos nap mint nap látnom kellett a srácot az új barátnőjével. Ha viszont nem tartod vele a kapcsolatot és nem látod gyorsabban fog menni.
Bulizással és flörtölgetéssel pedig még gyorsabban
Egyébként azóta már több pasim is volt, jelenleg pedig 3 éve vagyok együtt a jelenlegivel akit nagyon szeretek és már nem is gondolok arra a srácra.
Szóval nem kell aggódni. Leszel majd újra szerelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!