Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyom? Többi lent 13/L
Volt barátommal 4 hónapot "jártom"szakítottunk..08.25-én összejöttem és még aznap fél7-kor mondta hogy pillanat..Ezt írta olyan este fél7 fele..és azóta se ír nekem..Én belefáradtam már..Elegem van már...Általános suliból még 2 évem van vissza..Akkor a gimiből 4 év..Utána még 1-2 év..És utána lehet pasi is..Most se pasit se ismerkedni nem akarok,inkább az összes időmet a tanulásra akarom fordítani,főleg a németre/pár hónap múlva megyek/megyünk ki Németbe/és nem az hogy kitűnő akarok lenni minden tantárgyból csak nem akarok semmiből sem 2-est 3-ast..Ha van barátom akkor lehet az lesz mint 6.ban minden jegyem volt(1-estől 5-ösig)..Ha nem lesz barátom és csak a tanulással foglalkozom tényleg akkor jobb leszek mint 6.ban
Hagyjam a fiúkat egy kis időre/olyan 3-4 évre gondoltam/..
eleve nem hatodikba kellett volna lennie az első barátodnak
én most megyek gimibe és pár napja lett vége az első kapcsolatomnak sőt mitöbb ebbe a kapcsolatba csattant el az első csókom :D szóval nem értem hogy egy 6.-os lány hogy tud járni valakivel xd
és úgyse fogod tudni 3-4 évre hanyagolni
7. év végén és 8.ba megint rád fog jönni ez
na majd akkor gondolkozz a pasikon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!