Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne haragudjatok a hülye kérdésért, de most lett pasim és nem tudom hogyan becézzem. Tudtok jó, szerelmes beceneveket?
Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 21:49
11/23 anonim válasza:
Mókuska <3
Tigriske <3
Bogaram <3
(mondjuk én lánynak szoktam mondani)
Na jó szarkazmus nélkül, én utálom az ilyen becézgetéseket ha komoly.. poén szinten elmegy de csak ott.
13/23 anonim válasza:
Hívd Buksinak, dicsák Buksi jájj dé szérétlék.
14/23 anonim válasza:
Cukorbogár
Habcsókom
Mézespuszedliiiim :D
Picim
Édesem
Szerelmem,életem,egyetlenem/mindenem :D
Málnaszörpöm :P
Piskóóta..jaj az de cukii :D :D
De hülye vagyok..:P
15/23 anonim válasza:
Lelkem , egyedtlenem stb. Gratulálok amúgy! Nem kell feltétlen becenév . Engem például Endrének hívnak és utálom hogy ha Enci ,Endi-nek hívnak .Vigyázz hogyan becézgetsz szakítás is lehet belőle .
16/23 anonim válasza:
Cica fiú vagy nyuszifül :-) huh ez qrva b* zis :-) ;-). De jó ez nektek :-)
17/23 anonim válasza:
dorongoló, cövek, tündérfaszú, lakáj, habcsimbók esetleg
18/23 anonim válasza:
Amíg az elején voltunk, addig szerelmem,édesem, szívecském... ilyenek voltak.
Aztán eljött az idő, amikor ezt már túl nyálasnak tartottuk és kiegyeztünk abban, hogy a másikat a keresztnevén szólítjuk.
44F
20/23 anonim válasza:
:DD Kedves kérdező! Akkor becézd a "pasid", ha érzel iránta valamit, és ha igen, akkor egy idő után magától is jönnek ezek a dolgok. Nem kell gondolkozni rajt, csak jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!