Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen már kiöregedtem a párkapcsolat keresésből. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nekem már lassan csak az elvált férfiak jutnak. :(2014. aug. 27. 20:21
3/13 anonim válasza:
23 évesen??? viccelsz? én meg mingyárt 30 vagyok, szingli, és hát... na igen, nekem már több okom van az aggodalomra, ha csak nem nézelődök a fiatalabbak között...
4/13 anonim válasza:
Dehogy öregedtél ki, én még nem is gondolok arra, hogy komolyabb kapcsolatba keveredjek 26 éves korom előtt.
5/13 anonim válasza:
a legtöbb ember 23 évesen épp befejezi az egyetemet (remélhetőleg),és még gondolatban sincs a házasság és társai...
6/13 anonim válasza:
Ez hülyeség:)vannak koridbeli nőtlen fiatalok ezrével:)
7/13 Evergrey válasza:
Gondolom egy kicsit el vagy most keseredve valamiért, az mondatja ezt veled. Nem vagy lekésve még semmiről. Ismerkedj, légy nyitott, add önmagad, aztán majd csak találsz magadnak párt.
8/13 anonim válasza:
:D Én is annyi vagyok, de még nagyon fiatalnak érzem magam. Meg sem fordul a fejemben, hogy elvált nők után kajtassak:D Úgyis 20-25 év közötti nők a legjobbak
9/13 viktorvarga válasza:
meguntad a keresgélést?v h érted h ki öregedtél?
10/13 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor még kb. 5 éved simán van megállapodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!