Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin korai?

Figyelt kérdés

22 éves a lány én 19,most lesz a 2. randink ,de nem ismeretlen számomra,csak nem volt eddig köztünk semmi.

Arra gondoltam,hogy felhívnám hozzám éjszakára,természetesen szeretkezni.Neki volt előttem 3 éves kapcsolata ,szóval már régóta élhet nemi életet.

Korai lenne még?Sose volt még nálam idősebb barátnőm...

2014. aug. 27. 16:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak attól félek ,hogy ha Ő nem így gondolja akkor elveszíthetem...,majd mondom neki hogy megmutatom a bélyegalbumomat,akkor biztosan feljön.:)
2014. aug. 27. 16:29
 12/23 A kérdező kommentje:
22 éves nő már szerintem tudja ,hogy mi kell egy férfinak és mi jó saját magának.Szóval felhozom a szex témát,remélem nem fog nemet mondani.
2014. aug. 27. 16:30
 13/23 A kérdező kommentje:
Esetleg lányok véleménye?Ti hogyan reagálnátok?
2014. aug. 27. 16:32
 14/23 anonim ***** válasza:
42%

Hát, a férjemmel a kapcsolatunk az ágyban kezdődött... :D

És 21 éve együtt vagyunk, nem ezen múlik...

Vannak nők, akiknek ugyanúgy elemi szükséglete a szex, van, akinek meg több idő kell hozzá, nem vagyunk egyformák!

Szerintem egy csók hevében nyugodtan mondd meg neki, hogy nagyon vágysz rá, és kérdezd meg, nincs-e kedve felmenni hozzád? Így egyértelmű lesz számára, mit akarsz. Ha felmegy ok, ha nemet mond, akkor így jártál...

Vesztenivalód nincs.

2014. aug. 27. 16:35
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
21 éves lány vagyok, de csak ugyanazt tudom mondani, mint előzőleg, hogy attól függ, mennyire jössz be neki. Én speciel az első randin is lefeküdnék valakivel, ha nagyon bejönne és tudnám, hogy esetleg nem a város legnagyobb szemétládája (és komoly kapcsolataim voltak mindig, mielőt leugatnának) Neked kell érezned, szerinted mennyire vonzódik hozzád?
2014. aug. 27. 16:35
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Nekem tetszene. Majd másnap eltűnnék és kiröhögnélek minden egyes alkalommal, hogy csak 2 randi kellet hozzá. Majd mindenkinek elmondanám hogy már megvoltál.
2014. aug. 27. 16:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a választ,szerintem bejövök neki azért is van az átlagnál nagyobb önbizalmam.Minek húzni az időt amikor már mindketten felnőtt emberek vagyunk?Nekem túl uncsi udvarolgatni hetekig,hónapokig.
2014. aug. 27. 16:42
 18/23 anonim ***** válasza:
19évesen ne nevezd magad felnőttnek! Tojáshéj még a seggeden! Na, de azért gyereket még ne csinálj a második randin!
2014. aug. 27. 16:51
 19/23 anonim ***** válasza:
31%
16:37 - Én meg mindenkinek elmondanám, hogy kicsi a farkad és nem is állt fel, ezért azóta sem mert jelentkezni : )
2014. aug. 27. 16:56
 20/23 anonim ***** válasza:
33%
16:56!!! Ott a pont!!!! :D :D :D
2014. aug. 27. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!