Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar velem lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lefeküdni a baratom?

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja együtt járunk,és még mindig nem fekudtünk le egymasal.Nem tudom mi lehet az oka.

Folyton valami kifogasokat talál.Az érdekes az egészben,hogy ő az aki általában kezdeményez,elkezd csokolgatni,levetkőzünk ,minden ahogy kell ,hogy legyen,de sosem történik semmi.Látom rajta,hogy nagyon kiván ,de akkor sem.Kérdeztem már tőle rengetegszer,hogy mi a probléma,de mindig valami hülye kifogasokal áll elő,pl faradt,faj a feje,melege van.Én nem tudom,hogy a tovabbiakban,hogy fogom ezt birni,ezt mondtam neki is,de nem vesz komolyan.Mindig üzenetben mondja,h majd ezt fogjuk csinalni azt fogjuk,vagy mindig a következö alkalmat mondja de soha semmi.És most mar nagyon elegem van.Nem tudom mi lehet a magyarazat rá

2014. aug. 26. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
lefekszek én veled :D
2014. aug. 26. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!