Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tervez előre velem?
A barátommal már egy ideje együtt vagyunk, de soha nem hallok olyat tőle, hogy na előretervezek Veled és szeretnék ezt-azt majd! Például hogy szeretne egyszer engem feleségül venni vagy főiskola után összeköltözünk vagy eljegyzés majd egyszer... Egyszer felhozta az eljegyzést, hogy majd egyszer valamikor vagy házasságot, de csak megemlítette és ennyi. Nem rég elmentünk sétálni, utunk során szóba ejtettem ezt a témát, mert zavart, hogy tényleg semmit nem mondd erről, félvállról veszi. Jól esne néha egy kis biztatás, hogy ő is tervez velem, nem csak én vele, amúgy is egy ridegebb emberről van szó, kicsit mogorva, nem annyira ragaszkodó, de én az vagyok. Kérdeztem, hogy hogyan tervezi suli után vagy közben, mit akarna majd. De ő mindenre csak azt válaszolta, hogy: "Nem tudom" "Majd lesz valahogy". Nem úgy ismerem, mint aki meglepetésből csak úgy elém tárulkoznak egy nagy ötlettel, nem is fog, ezért aggódom.
Jelzem nem akarok még eljegyzést, sem házasságot, főleg nem gyereket, fiatalok vagyunk még ahhoz, főiskola után szeretnék majd dolgokat, de egy év múlva végzünk mindketten... de azért jó lett volna, ha elmondja az elképzeléseit, de semmi konkrétum, semmi terv, csak lesz valahogy... Igazából ő neki eszébe se jutott, hogy főiskola után ha elegendő pénzünk lesz, összeköltözzünk, ő pár évet még otthon akart maradni, ez engem ledöbbentett. Ha közös jövőről van szó, akkor vagy semlegesen vagy negatívan válaszol... Például: "Jövőre, HA MÉG EGYÜTT LESZÜNK, elmegyünk xy helyre"... Ezt szinte mindig hozzáteszi, ha a jövőről van szó, nekem ez rosszul esik, nem úgy fogja fel a kapcsolatunkat, hogy együtt marad velem, hanem bizonytalan... Vagy csak én látom bele?
Ti szoktatok erről beszélni?
23L 25F és lassan 2 évesek leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!