Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám gyakran lek urváz ha ideges. Mit csináljak?
Azért ide írtam mert itt sokan vannak.
Szóval anya le szokott kur várni engem, pedig nincs rá oka. Most is ezt mondta mert mérges volt rám vmi miatt. Nekem ez nagyon fáj. Azt mondja éretlen kis ri banc vagyok, minden fiú annak tart.
Pedig még szűz vagyok... Igaz pár fiúval már csókolóztam de 17 évesen ez nem bűn.. Nem vagyok könnyen kapható. Neki már ez ri banc dolog..
:( Hogy kezeljem a helyzetet?
Szerintem ettől még nem vagy az, ne aggódj!
És szerintem azért mondja, mert valószínűleg ő annak tartotta magát, vagy biztosan tett valami olyan dolgot hasonló idős korában, ami a mai napig nyomja a lelkét.
Én a helyedben visszaszólnék, hogy a saját lelki gondjait ne rajtad töltse ki, attól HA (ezt hangsúlyozd ezt a HA szó) ő tett kur--ás dolgot fiatalkorában, még nem jelenti azt, hogy te is olyan vagy.
Ezután majd jön egy nagy ajtócsapkodás és fejmosás, de szerintem magába fog nézni.
Sajnálom, ez tök rossz lehet :( de kitartást!
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!