Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mennyire szeretitek ha a baratnotok hagyja h kikotozzetek?
Figyelt kérdés
Par honapja vagyok egyutt a baratommal, es eddig ennyit engedtem meg neki. Nem tudom, h a fiuk az ilyet mennyire szeretik, de ti szeretitek ha a baratnotok kikotoz? :)
Ertelmes valaszokat elore koszonom, es bocsanat az ekezethibakert, de telefonon vagyok :)
2014. aug. 26. 00:01
2/6 anonim válasza:
Ha nem szereti a lány, annál jobb! </najócsakvicceltemnyuginemkellkomolyanvenninemvagyokénolyan>
3/6 anonim válasza:
Jó kérdés, én nem szeretném, ha engem kikötöznének, de ha a barátnőm szeretné, hogy őt kötözzem ki, akkor azt megtenném.
4/6 anonim válasza:
Én szeretem ha kikötöznek, sokkal jobban, mint ha én teszem ezt a barátommal. Viszont ő meg nemnagyon szeret kötözgetni engem valamiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!