Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 korkülönbség sokat számít?
Figyelt kérdés
Én 17 éves lány vagyok a fiú meg 26 éves! Màr alakulnak a dolgok, de félek ez picit nagy különbség!2014. aug. 25. 21:34
1/11 anonim válasza:
szerintem nem nagy :)
én is 17 évesen ismertem meg a barátom és köztünk 12 év a korkülönbség
2/11 anonim válasza:
dehogy! Meg ha megvagy együtt,akkor mit érdekel a kor? :)
5/11 anonim válasza:
Ez mindenkinek más. Nekem sok lenne, másnak nem .
6/11 anonim válasza:
Lehet h fiatal korodban még jó, de van egy ismerősöm és náluk is ez van. Az aktivitásotom teljesen más lesz ha ő 50 te meg 40 évs vagy. Nem rosszat akarok, de gondold át.
7/11 anonim válasza:
Nem, annyira nem sok, főleg ha hosszútávra terveztek, persze ezt még nyilván nem lehet tudni.
8/11 anonim válasza:
Mert egy 45 éves és egy 50 éves olyan sokban különbözik egymástól, hogy hihetetlen...
Nem sok.
9/11 anonim válasza:
jaj nem muszáj össze házasodnotok, meg 30 évvel előre tervezni... ennyi erővel egy fiúval se jöjj össze, mert 40 év múlva már nem fog felállni neki vagy mittudomén
10/11 ASOT válasza:
Sokaknak nem nagy, szerintem itt még nagy.
Más lenne ha 21 lennél már ő meg 30.
De a veled egykorúak természetesen ezt díjazzák :)
Én ilyen helyzetben a pasit tartom kicsit agyilag olyan visszamaradottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!