Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsenek barátaim és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek barátaim és egy fiú akik szeretnének? Miért nem lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Barátaim sosem voltak. Míg iskolába jártam is szinte csak egyedül ültem az iskolapadban. Csak rövidebb ideig voltak "barátaim". Olyan mint ha mindenki csak kiakarna használni. A családomon kívül még más emberek nem szerettek pedig ez így van. Voltak rövidebb komolytalan kapcsolataim is. De általában mindig velem szakítottak. Szinte meg se magyarázták mi volt az ok. Pedig külsőleg nincs gond velem. Igyekszek kedves, mosolygós lenni, jobban próbálok beszélgetni, de vmi még e stimmel velem. Pedig Én mindenkihez próbálok alkalmazkodni, elfogadni őket a rossz hibáikkal együtt. Engem miért nem lehet úgy elfogadni hogy nem vagyok bulizós, csendesebb vagyok? L/23
2014. aug. 25. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%

"Pedig Én mindenkihez próbálok alkalmazkodni, elfogadni őket a rossz hibáikkal együtt."

Ezt hívják alárendelt, szervilis magatartásnak, az emberek hamar kiszúrják az ilyet és kisajtolnak belőle mindent, mert tudják, hogy a másik fél úgyse tesz semmit, ki lehet élni rajtuk a dominanciális vágyainkat. Én is egy időben az ilyenekre hajtottam, aztán rájöttem, hogy semmi kihívás nincs az ilyen emberek megtörésében, hisz már eleve sérültek, azóta csak jellemben erősebb embereket pécézek ki magamnak, öröm az ilyenek leépítése.

Adios!

2014. aug. 25. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem. Én egy ritka mizantróp és aszociális ember vagyok, még csak nem is próbálok beszélgetni vagy jóban lenni ismeretlenekkel, de még nekem is akadt mindig 1-2 normális barátnőm a suliban, általában ők jöttek hozzám maguktól ismerkedni... Csendes vagyok idegenekkel szemben és nem bulizós, mégsem utáltak az emberek, szerintem valami tényleg nem stimmel veled, vagy ritka rossz környezetben élsz. Esetleg ismerkedj az interneten, könnyebben találsz hozzád hasonló rendes embereket, a többiekkel meg felesleges foglalkozni.
2014. aug. 25. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez annyira olyan, mintha én írtam volna ki. Mondjuk nekem egy jóbarátom azért akad, meg pár felszínes haver, de ez utóbbiak nem sokat érnek. 24/F
2014. aug. 25. 20:46
 14/19 anonim ***** válasza:

"mizantróp"

"hozzád hasonló rendes"

ezek a szavak nem azt jelentik, mint amit te gondolsz

2014. aug. 25. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Tudom mit jelentenek ezek a szavak.

2014. aug. 25. 20:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy felszínes "barátnőm", de nem foglalkozik azzal mi van velem.
2014. aug. 25. 20:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Az alapján amit leírtál magadról nekem szimpatikusnak tűnsz.
2014. aug. 25. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:

hosszú távon a hasonló a hasonlót vonzza! feltételezem, hogy nem vagy klasszikus értelemben vett "átlagos" személyiség aki a társadalom többségét alkotó "átlagos" úgymond "normális" általam csak "mások"-nak (:D) nevezett egyedekkel bensőséges kapcsolatot tudj kialakítani. próbál a hozzád hasonlókkal ismerkedni, akikkel megérted magad.

[link]

2014. aug. 25. 21:44
 19/19 ASOT ***** válasza:

Sajnos ez így kevés rólad, csak tippelgetni tudunk meg találgatni, hogy miért...

Egy általánosító dolgot tudok csak mondani, rád meg a hozzád hasonlóakról azaz, hogy sok férfinek nincs lehetősége rá, hogy megismerjen.

Mert sokszor nem tudnak . HOL megismerni, vagy lehetetlen veled egy kontaktust kialakítani.

2014. aug. 25. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!