Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek barátaim és egy fiú akik szeretnének? Miért nem lehet szeretni?
"Pedig Én mindenkihez próbálok alkalmazkodni, elfogadni őket a rossz hibáikkal együtt."
Ezt hívják alárendelt, szervilis magatartásnak, az emberek hamar kiszúrják az ilyet és kisajtolnak belőle mindent, mert tudják, hogy a másik fél úgyse tesz semmit, ki lehet élni rajtuk a dominanciális vágyainkat. Én is egy időben az ilyenekre hajtottam, aztán rájöttem, hogy semmi kihívás nincs az ilyen emberek megtörésében, hisz már eleve sérültek, azóta csak jellemben erősebb embereket pécézek ki magamnak, öröm az ilyenek leépítése.
Adios!
"mizantróp"
"hozzád hasonló rendes"
ezek a szavak nem azt jelentik, mint amit te gondolsz
Tudom mit jelentenek ezek a szavak.
hosszú távon a hasonló a hasonlót vonzza! feltételezem, hogy nem vagy klasszikus értelemben vett "átlagos" személyiség aki a társadalom többségét alkotó "átlagos" úgymond "normális" általam csak "mások"-nak (:D) nevezett egyedekkel bensőséges kapcsolatot tudj kialakítani. próbál a hozzád hasonlókkal ismerkedni, akikkel megérted magad.
Sajnos ez így kevés rólad, csak tippelgetni tudunk meg találgatni, hogy miért...
Egy általánosító dolgot tudok csak mondani, rád meg a hozzád hasonlóakról azaz, hogy sok férfinek nincs lehetősége rá, hogy megismerjen.
Mert sokszor nem tudnak . HOL megismerni, vagy lehetetlen veled egy kontaktust kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!