Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nő vagy akkor ezt mindenképp el kell olvasnod?
En nem vagyok ilyen szerintem
Nekem pont jo lenne mindug :)
Vannak még ilyen nők.
Az én páromat eddig még minden barátnője, élettársa, volt felesége is megcsalta. Minden kapcsolata azért ért véget, mert a nő félre lépett.
Ugyan az a "hibája" mint neked.
Kedves, aranyos, gondoskodó, türelmes. Sokat dolgozik, hogy a párjának mindent megadhasson.
Minden tulajdonságát szeretem, kivéve a sok türelmét. Mert mikor már a sarkára kellene hogy álljon és azt mondania, hogy: Na most már elég asszony!! Ő akkor is hallgatott, remélte, hogy a nő észre veszi magát. De nem veszi. Akkor meg magába fordul a párom aztán hagyja folyni a dolgokat.
A kapcsolatokban törődni kell egymással és ebbe a törődésbe az is beletartozik, hogy egymásra pirítunk, ha úgy látjuk a másikkal kezd elszaladni a ló.
Te is állj szépen a sarkadra!
A nőknek kell a törődés, de néha nem olyan, mint amit te nyújtasz, hanem más féle. Érezni kell, mikor kell gyengéd odafigyeléssel kényeztetni a másikat és érezni kell mikor kell rászólni, hogy: Szedd már össze magad!!
Először is ne általánosítsunk kérem :)
Másodszor ha ilyen gondolkodással leírod magad , hogy "addig kellek még vigasztalódik majd elhajít, lecserél" addig úgy lesz.
Harmadszor lehet te is hibás vagy rossz helyen keresgélsz ill. Bevonzod a megtört pátyolgatásra szoruló lelkeket akik miután összeszedik magukat lépnek is a macsóhoz. Vannak magabiztos jóravaló hölgyek is akik pont az ilyen tulajdonságokkal felvértezett férfiakat preferálják mint te .
Vannak még ilyen nők akik értékelik a te tulajdonságaid,ebben biztos vagyok.
Én nemtudnák kihasználni egy olyan férfit mind pld,te vagy nem hagyná a lelkiismeretem.
Aki nem becsül meg egy te hozzád hasonló férfit az egy hüly.e liba.
Legyél férfi, kapd össze a tökeidet, egy nő se szereti ha állandóan ki van nyalva a segge (illetve nagyon kevés). Nekem volt egy exbarátnőm, ő neked való lenne, nagyon érzékeny, romantikus lány volt, neki pont a hozzád hasonló palik valók. Én nem bírtam vele sokáig, mert nem vagyok az a kifejezetten gondoskodó, másikat gyagyázó típus.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!