Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az viselkedik így, akinek titkolni valója van?
Ott voltam a barátomnál, és valamit megnézett a facebookján. Ennek nem adok nagy jelentőséget, mert hátha fontos.
De amikor lépett be a facebookba akkor ott álltam mellette, jelszó beírásnál direkt másfele nézelődtem addig nehogy azt gondolja, hogy nézem, erre szinte egész testtel takarta a billentyűzetet, beljebb tolta, nagyon látható módon, nehogy véletlenül meglássam a jelszavát, ami engem abszolút nem érdekel, mert ő dolga kivel beszélget, megbízom benne.
Nem értem miért csinálta ezt.. rosszul esik..
Most nem bízik bennem, vagy neki van takargatni valója?
20 L
Kicsit lehet kusza lett, bocsánat.
Azt elfelejtettem leírni, hogy engem az sem érdekel miket likeolgat, vagy mihez szól hozzá. Nem a facebookon élek, csak ez megütötte a szemem...
Persze, én ezt megértem, de gondolhatná, hogy nem fogom kilesni gyerek módjára, aztán belépkedni.
Én se szeretem ha valaki lenézi a jelszavam, de szinte már annyira próbálta takarni, hogy az valami hihetetlen...
Ott ültem az ölébe egy darabig, aztán felálltam.
Én kérek elnézést, hogy nem mentem ki a szobából csak mert beírja a jelszavát.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!