Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátom megtartásáért?
Mondd meg neki, hogy attól, hogy Téged elhagy, attól még a gyerekét nem hagyhatja el! Elhagyhat Téged, de a gyereke mindig a gyereke marad, mindenképpen gondoskodnia kell róla akkor is, ha nem vagytok együtt!
Ezen már nem fog tudni változtatni!
Aztán kérd meg, hogy pár napig gondolkodjon, mit szeretne, aztán döntsön csak!
Ha akkor sem akar Téged, jobb is, "muszájból" nem lehet harmonikus családnak lenni! Ebben az esetben fogadd el a döntését, de beszéljétek meg a továbbiakat, mert a gyereketek most már mindig össze fog kötni Titeket, még ha különélő szülők lesztek is. A gyereketek érdekében fontos, hogy mindig meg tudjátok beszélni egymással a felmerülő problémákat vagy tennivalókat!
Pasit gyerekkel megfogni vétek!Vagy a szerelemér van veled vagy sehogy.Kor szerint nem fiatal a gyerekvállaláshoz,de mint tudjuk a pasik 80%-a későn érik meg az ilyen dolgokra.Nemtudom,megbeszéltétek hogy gyereket akartok?Vagy véletlenül jött a baba?Voltak előtte beszélgetések ilyen témáról?Ha tudtad nem akar gyereket miért nem vigyáztatok?Átverni a másikat nem szép dolog.Szerintem hagyd elmenni,törődj bele,még ha megszületik a baba van esélyed,hogy visszakapd ha megszólal benne az apai szív.ha nem akkor enm kár érte hidd el.
Nekem az első gyerekem is így fogant,én 19 párom 24,gyógyszer 3 évig,szünet 3 hónapig,harmadikba megfogant a fiam.Ő nem akarta,én megtartottam,szülés után hazaköltöztem.Voltak békülések de nem tartottak sokáig.Ennek 15 éve.Most vállaltak a mostani feleségével babát a volt páromék,40 évesen!Én is találtam 1 gyerekkel párt magamnak és lett még 3 gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!