Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért fáj ha a párom a telefonj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fáj ha a párom a telefonja háttérképének hiányos öltözetű nőket rak? Próbálom elfogadni, hogy neki ez tetszik. De mégis a sírás kerülget.

Figyelt kérdés

A történet a legelejétől. Megismerkedtem a párommal. akkor épp a saját gyerekkori képe volt a háttérkép... aztán meglepő módon, és jóleső érzéssel vettem észre, hogy az én képem.... aztán, a közös képek, mobilon és telefonon is.... aztán egy fürdőruhás nő....

akkor nagyon kiakadtam.... elmondtam neki, hogy rosszul esik, főleg az előzőek tükrében. úgy éreztem, megértette és elfogadta. Lecserélte a gépen és a telefonján is autós, motoros képekre. Most hétvégén vettem észre, hogy újra egy csaj van rajta... akkora mellekkel... Az első gondolatom az volt, hogy ha ez a nő tetszik neki, akkor mit keres mellettem? és mért mondja, hogy tetszenek a kis mellű nők neki? (77-es mellbőséggel labdába se rughatnék a képen szereplő mellett).... állítása szerint én értelmezem félre.Mert Ő sose mondta, hogy én nem tetszem neki... és hagy legyen már olyan kép a telefonján, amit Ő neki tetszik....

ennyire nehéz lenne erről lemondania? akkor annak idején mért engedett? most meg mi változott? tudom nem láttok bele egyikőnk fejébe se.... de ha volt már valakinek tapasztalata, érdekelne a miért.

2014. aug. 25. 15:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: ebben van igazság....de nem sokat tesz azért hogy több önbizalmam legyen ám :S

2-es: próbálom épp, de annyira zavar, hogy más pasi képe van itt a telefonomon :O én lecserélem....nem bírom!

4-es válaszoló: van benne valami

9-es válaszoló: köszönöm!

2014. aug. 25. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát személy szerint nekem nagyon rosszul esne, ha a barátom hiányos öltözetű nőket rakna ki háttérképnek és nem minket/engem. Az megint más dolog, ha egy fiú nincs kapcsolatban és azt tesz ki háttérképként amit akar de ha már együtt vannak nehogy már meztelen nők virítsanak ott helyetted vagy helyettetek. Mondjuk van akit ez nem zavar persze személye válogatja de én bunkóságnak tartom. Mert mondjuk szerintem neki se esne jól ha izmos,szuperszexi férfiak lennének a telefonod hátterén. Ezt szerintem meg kéne vele beszélni normálisan és elmondani neki, hogy nagyon zavar és rosszul esik neked. Hogyha nem változtat a dolgon akkor meg nem szeret igazán, hogy már ennyi csekélységet sem tud érted megtenni. Amúgy ilyen kis dolgokból lehet rájönni, hogy az életben mennyit fog érted megtenni és mire képes miattad. Mert ha már most, ilyen kis dolog miatt nem ért meg és fogadja el az álláspontodat, akkor szerintem a jövőben, nagyobb problémák terén sem lesz kitartó melletted. Persze ezt nem kiábrándításként mondom csak tanulságként és segítségként. Én mindig megmondom a páromnak, ami zavar, kertelés nélkül, sosem tudom magamban tartani a sérelmeimet és ezen nem fogok változtatni, mert minél inkább magadban tartod, annál jobban sérülni fogsz és az hosszútávon nem egészséges. MINDIG mondd el, hogy mi bánt! Amúgy hány évesek vagytok? Kíváncsi lennék.

19/L

2014. aug. 26. 11:43
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es válaszoló! köszönöm a hozzászólásod. Én is így látom a dolgot, de azt hittem, hogy csak egyes-egyedül én vagyok így ezzel. (ismerős lánnyal beszélgetve, őt pl. nem zavarja)..... elmondtam már neki, amiket írtál. Akkor megértette, elfogadta.... úgy látszik látszólag. Legutóbb említettem neki, hogy majd én is ilyen képeket teszek ki pasikról a telefonomra... nem hatotta meg.

a korunk: 37 évesek vagyunk....

egyébként el szoktam mondani neki a dolgokat ha zavarnak.... de ennél a témánál most annyira kiakadt, hogy rá kellett hagynom...mert nem egy ideges típus, de akkor láttam már hogy kezd az lenni :O

kíváncsi lennék, mit tanult a szüleitől, főleg az anyukájától a nőkkel való kapcsolatokról....

2014. aug. 26. 12:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit. persze ha egyedülálló, akkor nyugodtan rakjon olyan képet! semmi baj ezzel....
2014. aug. 26. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!