Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes belekezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belekezdeni egy olyan kapcsolatba, ahol a pasit nem tartom igazán helyesnek, de attól független érzem azt, hogy kipróbálnám vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Meg...sokszor direkt nem szoktam visszaírni neki facebook-on, nem hiányolom túlzottan.. Vagy ez megváltozna, ha lenne közöttünk valami?

2014. aug. 25. 14:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, h a legcélravezetőbb otthon ülve agyalnod rajta, hogy járj-e valakivel. talán érdemes lenne elmenned vele valahova ugy, hogy nem jártok, programot szervezni, megismerni, hogy kiderüljön, milyen társaság és ebből talán rájössz, hogy akarsz-e vele többet, vagy nem...
2014. aug. 25. 19:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ebben is lehet valami, amit az előző mondott...
2014. aug. 25. 19:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Mindkettőtökkel egyet értek, mert szintúgy megfogalmazódott bennem az is, hogy nem vagyok még érett párkapcsolathoz, holott barátnőm szerint már pont abban az időszakban vagyok, hogy már kellene. De ez nem mindenkinél ugyan úgy működik. Valaki később, valaki előbb.

Azt terveztem én is, hogy talán még várni 1-2 találkozást, és hátha úgy jobban képbe leszek a dolgokkal, hogy mit is szeretnék vagy valami, de nagyon köszönöm mindegyikőtöknek az értelmes válaszokat!

2014. aug. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!