Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, nem illek a párom baráti köréhez?
#1 sajnos néha úgy érzem hogy tényleg magányra 'születtem'. :)
#2 hát.. remélem. remélem azért szeret aki vagyok, és őszintén, és csak remélni tudom.
Szokott erre megjegyzést mondani, hogy nem vagy a haverjaival jóban?
Szerintem megoldás lehet, ha kicsiben kezded, mert gondolom nem nagyon szereted ha mindenki rád figyel. Azt értem ezalatt, hogy egyszerre csak 1-2 embert ismerj meg közülük jobban, próbálj csatlakozni a beszélgetéshez. Nem szükséges hangosnak lenned és innod, elég ha velük vagy és beszélgetsz egy kicsit. Ha jobban ismernének, jobban nyitnának igazából feléd is, csak mivel "félsz tőlük" ezért van ez így.
Az ilyen történetek vége az esetek nagyon nagy többségében, hogy éppen a csúnyácska lány dobja azt a pasit aki érte reszket, és akiért omlanak a falu tyúkjai.
A sors fura fintora:)
6 Ezt az előadást ismerem egy olyan nőtől, aki mindenki előtt ezt játszotta, és hiénaként figyeltette a magánnyomozós haverjaival a kiszemelt pasit,anyagi helyzetét,mi egy mást, mielőtt kezdett volna vele.Természetesen úgy, hogy a pasinak úgy tünjön, hogy ő lépett.
Ezt a blamát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!