Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyit bírhat ki maximum egy távkapcsolat?
Barátnőmmel 250 kilométerre élünk egymástól, nagyon szeretjük egymást. Találkozni legjobb esetben havonta tudunk, megígértük egymásnak, hogy kitartunk egymás mellett, amíg nem lesz lehetséges közelebb kerülni egymáshoz. Legközelebb egy év múlva, legkésőbb viszont csak 4 év múlva kerülhetnék olyan iskolába, ami olyan helyen van, ahol 1-2 naponta találkozhatunk. Rengeteg távlati célunk van és van miért kitartani, de nem tudom, mennyire fogjuk kibírni hosszútávon egymás nélkül.
15/F
Én ugyanennyire laktam az exemtől, 4 évig voltunk együtt. Csak hogy közvetlenül a kérdésedre is válaszoljak. Hogy megérte-e? Nem :) Minden létező dolog kimaradt az életemből a gimi alatt, aminek nem szabadott volna.
Ha nem találkoztok személyesen, csak mese az egész. Habbal :) Fogalmad sincs róla, milyen a másik, és rettentő nagy csalódás lenne, egyszer hirtelen (mondjuk miután rápazaroltál 4 évet) rájönni, hogy teljesen félreismerted, és nem tudod elviselni/nem tudsz vele élni.
Gondoltam megosztom az én kis történetemet. 2009 Ben ismerkedtem meg a barátommal neten, én akkor voltam 17 Ő 19. 320 km lakunk egymástól, egy hónapot beszélgettûnk neten , mire tudtunk találkozni. Nagyon megszerettük egymást, és bevállaltuk, h akkor távkapcsolat.
Kezdetben havon 1 x találkoztunk, de minden nap beszéltünk, majd úgy alakult, h egyetemre ment, csökkent a távolság 150 km azóta van h hetente vagy kéthetente tudunk együtt lenni 2-3 napot. Azóta lassan 5 és fél éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, soha nem volt félrelépés semmi. Ha befejeztük a tanulmányainkat, akkor szeretnénk összeköltözni. Nagyon sok kitartást igényel, de megéri. Sok kitartást kívànok neked, és addig lehet fenn tartani amíg mind a két fél bírja, és hajlandó tenni érte. :)
Kedves 14-es válaszoló!
Köszönöm szépen, hogy vetted a fáradságot és leírtad ezt nekem. Nagyon jól esett tudni, hogy igenis létezik olyan, akinek ez a sztori pozitív véget ért. Mi élőben találkoztunk, együtt töltöttünk 2 hetet és úgy döntöttünk, tartani fogjuk a kapcsolatot, aztán ez lett belőle. Én őt mindennél jobban szeretem (merem remélni, hogy fordítva is így van) és bármilyen nehézséget bevállalok érte. Jövőre remélhetőleg egy városban fogunk tanulni és akkor megszűnik a távolság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!