Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit akar? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akar? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
tehát van egy fiú, akivel másfél éve majdnem összejöttünk. Többször csókolóztunk, és még egy nyálas filmet is megnézett velem moziban:), aztán összejöttem a mostani barátommal, akivel éppen szakítófélben vagyunk. akkor egy ideig nem beszéltünk a sráccal (pedig osztálytársak vagyunk), aztán ő is összejött a mostani barátnőjével 8velük nem tudom, hogy mi a helyzet, mert soha nem beszél róla, a lánnyal meg nagyon nem vagyok jóban). Szilveszterkor megint elég sokat voltunk együtt, tök jól éreztük magunkat, de nem történt semmi komolyabb, csak éjjel egymás mellett aludtunk (voltak ott mások is, nem csak ketten) és megfogtuk egymás kezét, de aztán észbe kaptunk, és inkább aludtunk. Szilveszter után a suliban elég sokat voltunk együtt, de mostanában mintha kerülne, vagy nem is tudom. de amikor beszélünk, vagy csak ránézek, akkor mindig mosolyog, és nagyon kedves (mondjuk mindenkivel kedves szokott lenni). Viszont ma próbáltuk a szalagavató táncot, és mellettem állt, és emelés lett volna, de nem kellett emelni, csak mondta a tanár, hogy fogjuk meg egymás kezét, és menjünk körbe, és mindenki fogta a másik kezét, de ő nem fogta meg az enyémet, és nem tudom, miért. haragszik? Pedig próbálok nem nyomulni, és eszembe sem jutna szétb@szni a kapcsolatukat, ennyire azért nem vagyok önző. De nem tudom, mit csináljak. Kerülni nem tudom, és nem is akarom, csak szeretném megmondani neki, h hiába szeretem nagyon, nem fogok belerondítani a kapcsolatukba, és nyugodtan szóba állhat velem. de nem tudom, hogy mondja el...
2010. jan. 15. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
szeret, de tiszteli a jelenlegi barátnőjét, ezért próbál kerülni. próbáld megbeszélni vele.
2010. jan. 15. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:
miből gondolod, hogy szeret? ők is kb másfél éve vannak együtt...
2010. jan. 15. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Téged nem szeret!
2010. jan. 15. 23:38
 4/7 A kérdező kommentje:
na eddig 1-1:)
2010. jan. 16. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kerül és azért nem akar veled "szorosabb" kapcsolatot,mert tuti fülig szerelmes lenne beléd,de ott van a barátnője,akit nem akar elhagyni...és lehet fél attól is,hogyha köztetek lesz valami,akkor bekavarsz a kapcsolatukba.
2010. jan. 17. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Először is kérlek, szakíts a mostani barátoddal. Bárhogy is lesz ezzel a sráccal, aki tetszik, de a mostani barátod megérdemli, hogy ne szivassák, mert egyértelmű, hogy már nem szereted. Másodszor, muszáj lesz rákérdezned a srácnál, hogy tetszel-e neki vagy mi van, mert szeretnéd tisztázni, hogy elkerüljétek a jövőbeli kellemetlenségeket. Szerintem ez a legtisztább és, ha azt mondja, hogy nem szeretne semmit, akkor mosolyogva mondd meg neki, hogy örülsz, hogy tisztáztátok, és próbáld meg elfelejteni.
2010. jún. 5. 20:08
 7/7 A kérdező kommentje:
3 év szenvedés után sikerült, együtt vagyunk 1 hónapja:) és igen, szeretett végig, csak ott volt a barátnője, akit szintén, és gondolom amíg jártak, addig jobban is, mint engem...
2011. júl. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!