Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hogyan tesztelitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan tesztelitek a pasijaitokat hogy igazán szeretnek-e?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mit és hogyan tesztek annak érdekében hogy a kapcsolatotok elején megtudjátok hogy igazán szeret-e titeket a párotok?? Olyasmikre gondolok hogy nem hívjátok őket telefonon hagyjátok hogy ő strapálja magát, :) szóval milyen módszereitek vannak?
2010. jan. 15. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ehhez nem kell módszer. Elég gyerekes dolog. Azt érzi az ember ha szereti valaki, a tetteiből kiderül. Példának hozom fel, a kedvedért megnéz egy csöpőgős romantikus filmet:) Vagy reggeli sms-sel kelt, vagy téged választ a haverokkal való ivászat helyet...ezer példa van rá...nem kell mindig taktikázni, meg módszerekhez folyamodni.
2010. jan. 15. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, a tesztek mindent elrontanak.
2010. jan. 15. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Az elején nem szabad rogton kimutatni az erzelmeket,es tapadni sem szabad.
2010. jan. 15. 21:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Na és mennyi időnek kell eltelni ahhoz hogy már érzelmekről beszéljünk?
2010. jan. 15. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

férfiként mondom, ezeket a hülyeségeket nagyon gyorsan felejtsd el, mert csak elronthatsz vele olyan dolgokat, amik működnének.

Az természetes, hogy ha kedvelek netán még szeretek is valakit, akkor azért sok mindent képes vagyok megtenni, igyekszem a kedvében járni, szóval strapálom magam, ha kell.

De hogy tudatosan a saját szórakozásukra szívassanak, azt nem. Az egy debil kislányos baromság, ami lehet, hogy nagyon mókásnak és romantikusnak tűnhet kislány szemszögből, de én (és tán vagyunk még ezzel férfitársaimmal egypáran) nőt keresünk, nem ilyenekkel szórakozó éretlen kis bakfist, és ha velem ilyenekkel szórakoznának, igencsak átgondolnám, hogy tényleg ez az az asszonyállat, akivel én komolyan tudok tervezni bármit is.

És ha ez egy rendszeres cucc lenne (tehát például 2szer vagy akár 3szor is előfordulna), akkor igen nagy valószínűséggel azt mondanám, hogy nem, elmegy a francba a kicsi lány,szórakozzon mással - én ennél komolyabb vagyok, és ennek megfelelően komolyabb embert is keresek.

Szóval röviden azt javasolnám, hogy sehogy.

2010. jan. 15. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A vonzalom az erzelem mar az elso talalkozaskor is kialakulhat,DE nem szabad elrontani.
2010. jan. 15. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
hülye láma vagy még ehhez és fingod sincs az egészről, egyenlőre még hanyagolni kéne. pláne ha te sz@rt se érzel a másik iránt.
2010. jan. 15. 22:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Na ne lámáz itt te bornyú, ha csak ilyen stílusban tudsz írni akkor neked nem itt a helyed, menj inkább olvass Shakespeare-t..... :)
2010. jan. 15. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:
33%
TUTTI Recept!:Dobd ki a telefonod.Utazz el az Antarktiszra,mász fel a Vinson Massifra.Várj türelemmel! FONTOS!!Nehogy elmond valakinek hova utaztál!!Ha megtalál biztos hogy szeret!
2010. jan. 15. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!