Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent? Mit akarhat?
A helyzet az, hogy megismertem a suliban egy verseny miatt egy szerintem tök aranyos fiút( aki 20 éves):$. Eleinte közömbös volt számomra, hiszen nem ismertem, de megismertem és hátt... nem tudom hogy mit érzek:S. És sajnos nem tudom azt sem hogy Ő mit érez.:S Eleinte nem nagyon érdeklődött irántam, majd nem tudom, hogy mi történt de egyre többször írt rám msnen, mindig hangosan, mosolyogva köszön. Nem túl sűrűn, de szokta kérdezgetni hogy van e barátom.? Mit jelent?? miért?? Humoros, kedves , aranyos fiúnak tűnik, de a legjobb barátnőm szerint egy beképzelt alak.:S mert egyszer azt mondta nekem hogy olyan az életem mint egy rossz társkereső:S(amiért én meg is haragudtam!, de már erre fátylat borítottunk).Meg amikor elmegyek előtte vagy mellette szokták mondani a barátaim hogy úgy néz utánnam hogy majd kiesik a szeme.:$Szerintetek tényleg akar Ő valamit tőlem vagy csak képzelem be. Fiúk, lányok véleményét szeretném egyaránt:D Ha nem baj akkor a kor is érdekelne:D
16/L
Hát én így nem tudom, de ha valaki megkérdi a másiktól, hogy van e valakije, azt nem ok nélkül kérdi.
Jó vagy nála, csak az a kérdés, hogy mire, ezt kéne csak letisztáznod.:)
F/21
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!:D:D
A 3.-tól szeretném kérdezni, hogy azt csak úgy tudom tisztázni( hogy mennyire vok jó nála) ha megkérdezem tőle??
Mert pasi téren eléggé visszahúzódó vagyok:$ És ezért kérdezem.(Meg azért mert soha nem csináltam olyat hogy egy sráchoz odamentem volna és megkérdeztem volna hogy konkrétan rákérdeztem volna hogy mennyi esélyem van nála):$ És csak akkor tudom meg hogy mennyire vagyok jó nála ha konkrétan rákérdezek??
jó benyomást keltesz magyarul....
vagy meg akar baszni
vagy sima barátságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!