Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok? Mi ment át a fejeteken akkor?
Figyelt kérdés
Kicsit fura kérdés, csak most én elgondolkodtam az első csókomon és röhöghetnékem támadt az akkori gondolataimon, így kíváncsi lettem, hogy másoknak mi ment át, vagy éppen átment-e valami a fejében ekkor.2014. aug. 23. 11:05
11/17 anonim válasza:
" Ez borzalmasan szaaaaar, nyálas, és nem jóóóó, akkor minek csinálja mindenki?? Legyen már vége, túlesünk rajta, és mehetek végre haza, már kockára fagytam.." Kb.:D
12/17 anonim válasza:
Én arra gondoltam, hogy: "B+! XY-nal csókolózom! És élvezem! Jézus, mi lesz ebből?"
Tudni kell, hogy a legjobb barátom volt az ovi óta, és sose hittem volna, hogy valaha több lesz köztünk barátságnál. Hát, több lett... ;)
13/17 anonim válasza:
Az első csókom nem volt emlékezetes, de a mostani párommal az első az volt, leírom azt. :D Már nagyon vártam. Izgatott voltam, a fülemben dobogott a vér, forró nyári este volt. :$ Csak ketten voltunk a szobában, átfogta a derekamat magához húzott, a csípője hozzásimult az enyémhez, átölelt, és megcsókolt. Éreztem, hogy válik kő keménnyé a farka. Közben arra gondoltam, hogy ahhhh végre! :D Jó volt :$$
14/17 anonim válasza:
Olyan túl sok mindenen nem gondolkodtam, jóformán csak a bizsergésre tudtam koncentrálni. De akkor enyhén ittas állapotban voltam, szóval ez inkább annak volt betudható, a sráctól amúgy se akartam semmit. Viszont utána a második, immáron józan csókomnál (a megfelelő sráccal) azon járt a fejem, hogy ez mennyire jó érzés, és vajon mások hogy tudják megállni, hogy továbblépjenek a szexre.
15/17 anonim válasza:
alig hittem el. csodálatos volt. egy lovas sráccal történt, az álompasimmal és hú! nem gondoltam semmire, mert előtte lement a cukrom kicsit, de élveztem azért. az ösztöneim működtek. utána rohantak meg a gondolatok minket. a csók után ölelkezve feküdtünk a fűben:)
16/17 anonim válasza:
" mi a --, mi a --, jesszus ez már nyelvezik, ki kéne nyitnom a számat, jesszus olyan mintha egy csiga lenne, b@sszus ki kéne nyitnom a számat, én most csókolózok?! oh te jó ég nem érzek tüzijátékot ez nagyon nyálas"
eközben röhögtem mert béna voltam és leblokkoltam, utólag megbizonyosdva a srác tényleg nagyon tudott, habár azóta mással is csókolóztam,mégis ő vitte a prímet :P 14/l
17/17 anonim válasza:
"Úristen... Ennek miért van ilyen hangja... mi a sz.r?! Te jó ég... Ha ezt megtudják TE SZENT ÉG de ez a kang még mindig k.rvára idegesít... a filmekben valahogy nem így nézett ki... HELP ME"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!