Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúúk! Hogy lehet rávenni egy fiút, hogy a párkapcsolatán belül többet kommunikáljon?
Figyelt kérdés
Mint a legtöbb kapcsolatban, a miénkben is adódnak néha problémák, amiket meg kéne oldani. Ezt ugye úgy lehet, ha elmondjuk egymásnak a gondolatainkat. Én elmondom, de a barátom kőszikla és hallgat. Hogy tudnám kihúzni belőle, hogy min változtassak? Mondom neki, hogy ne kíméljen...2014. aug. 23. 01:59
1/10 anonim válasza:
erre csak annyit mondok : semmi doboz
2/10 anonim válasza:
"Figyelj, szeretném, ha többet kommunikálnánk, megbeszélnénk a dolgokat. Azt szeretném, ha mindent megosztanánk egymással..."
3/10 anonim válasza:
Mi az a semmi doboz egyes? :)
Nézd, egyszerűen odalépsz hozzá, lesmárolod, majd szó szerint megdugod a srácot. Közben odasúgod, hogy ezentúl mindig ez lesz, ha hajlandó megbeszélni a problémáitokat.
Bár nem tudom mik lehetnek olyan hatalmas gondok :D
4/10 A kérdező kommentje:
Semmi dobozra keress videómegosztón. Nem lehet megbeszélni, és a szex se használ. Az ilyen alap dolgokat bevetettem már. Sok apró dolog... de sok kicsi sokra megy
2014. aug. 23. 02:05
5/10 anonim válasza:
Talán egy csendes pillanatában kellene vele erről elbeszélgetned, vagy csak hallgasson meg, mert a rossz kommunikációra sajnos idővel tényleg rámehet a dolog.
6/10 A kérdező kommentje:
A semmi dobozt megnéztem, de az más. Annak a létezéséről tudok. :D
02:29
De már volt, hogy elmondtam neki, egy csendes pillanatban,de az nem megoldás. Azt is elmondtam egy csendes pillanatban, hogy nem megoldás, hogy én beszélek és ő hallgat. És valóban rámehet egy kapcsolat erre, ezért kéne ötlet.
2014. aug. 23. 02:14
8/10 anonim válasza:
" És valóban rámehet egy kapcsolat erre, ezért kéne ötlet."
Miért?
9/10 anonim válasza:
ameddig nem kommunikál rendesen veled addig ne adj neki szexet
10/10 anonim válasza:
Lehet, nem tud kommunikálni. Nincsen szókincse, otthon nem szokott hozzá a beszélgetéshez. Olvasni kellene többet, vegyél neki könnyű olvasmányokat, hátha rákap az olvasásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!