Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a pasimnak?
Most jön egy csomó fontosabb esemény pl:
február 14-valentín nap (valami szívecskés izé???)
március 28-1 éves évfordulónk(fogalmam nincs)
április 10-névnapja(arany karkötő???)
április 22-szülinapja(tortát sütök???)
Minden egybe zsúfolódik :( Lécci segíts!Írj valami tippet.Előre is köszi!
Szerintem nevnapjara ne aranykarperecet vegyel :P csak ha nagyon ragaszkodik a nevnap megunneplesehez:P szerintem azt szuletesnapjara vegyed :X ( szerintem ) en legalabbis ugy cisnalnam :P Valentinnapkor Szivecskes ize az megy...:> attol fugg hany eves?:> :P Nevnapjara aprosagot vegyel szerintem :P vagy ne vegyel semmit :P vagy nem tudom :P az elso eves fordulora :P Valami nagyon kulonlegeset. Peldaul egy parna kozos keppel es valami szep idezet valami ilyesmi :P attol fugg milyen az izlesed:P :-? En nem sikerult neki vegyek semmit 1 eves fordulora mert nem voltunk egymashoz kozel akkor, ugyhogy az elmaradt de biztos valami nagyon kulonlegeset adtam volna neki:P
Remelem segitettem :>
A kúrva anyátokat! Olvassatok ti vissza!
Na szóval szerintem karkötő helyett inkább karóra! Vagy nyaklánc, ha az jól áll neki.
Vehetsz pl: parfümöt is. De nem tudom, hisz te ismered :D
jaa és szard le a többi köcsögöt, akkor nézed meg a régebbi kérdéseket, ha úgy van kedved.
Köszi! A többin meg még gondolkodom.
Az emberek nagyobb része lusta.Köztük vagyok én is :P :)
Köszönöm a tanácsokat! :)
Úgy látom még vannak rendes emberek itt ;)
Jahmm amúgy arany nyaklánca van,férfi szettet (parfüm,tusfürdő,dezodor) meg karácsonyra vettem :)
Az a szívecskés párna jó ötlet;)
Mégeccer klöszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!