Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a pasimnak?

Figyelt kérdés

Most jön egy csomó fontosabb esemény pl:

február 14-valentín nap (valami szívecskés izé???)

március 28-1 éves évfordulónk(fogalmam nincs)

április 10-névnapja(arany karkötő???)

április 22-szülinapja(tortát sütök???)

Minden egybe zsúfolódik :( Lécci segíts!Írj valami tippet.Előre is köszi!

2010. jan. 15. 18:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha már nem volt 1000 ilyen kérdés, akkor egy sem...
2010. jan. 15. 18:04
 2/14 A kérdező kommentje:
De legalább írhattál volna valami tanácsot :S Azért kösssz...
2010. jan. 15. 18:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek jók, mármint a karkötő, meg a torta!
2010. jan. 15. 18:07
 4/14 anonim ***** válasza:
De legalább vissza olvashatnál...
2010. jan. 15. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nevnapjara ne aranykarperecet vegyel :P csak ha nagyon ragaszkodik a nevnap megunneplesehez:P szerintem azt szuletesnapjara vegyed :X ( szerintem ) en legalabbis ugy cisnalnam :P Valentinnapkor Szivecskes ize az megy...:> attol fugg hany eves?:> :P Nevnapjara aprosagot vegyel szerintem :P vagy ne vegyel semmit :P vagy nem tudom :P az elso eves fordulora :P Valami nagyon kulonlegeset. Peldaul egy parna kozos keppel es valami szep idezet valami ilyesmi :P attol fugg milyen az izlesed:P :-? En nem sikerult neki vegyek semmit 1 eves fordulora mert nem voltunk egymashoz kozel akkor, ugyhogy az elmaradt de biztos valami nagyon kulonlegeset adtam volna neki:P

Remelem segitettem :>

2010. jan. 15. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

A kúrva anyátokat! Olvassatok ti vissza!

Na szóval szerintem karkötő helyett inkább karóra! Vagy nyaklánc, ha az jól áll neki.

Vehetsz pl: parfümöt is. De nem tudom, hisz te ismered :D

jaa és szard le a többi köcsögöt, akkor nézed meg a régebbi kérdéseket, ha úgy van kedved.

2010. jan. 15. 18:14
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi! A többin meg még gondolkodom.

Az emberek nagyobb része lusta.Köztük vagyok én is :P :)

2010. jan. 15. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, visszaolvashattál volna. Te tudod, hogy mit szeret a barátod. Én pl. egy arany karkötőnek nem örülnék, nem szeretem az ilyen csilli-villi dolgokat. Barátnőm lassan megismeri az összes hülye szokásom, a heppjeim ,és mindig ki tud találni valami személyes apróságot. Ezt nagyon becsülöm. Süss, főzz az nagyon jó ötlet, bár nem tudom hány évesek vagytok, a fiatalabb korosztály ezt még nemigen értékeli.
2010. jan. 15. 18:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat! :)

Úgy látom még vannak rendes emberek itt ;)

Jahmm amúgy arany nyaklánca van,férfi szettet (parfüm,tusfürdő,dezodor) meg karácsonyra vettem :)

Az a szívecskés párna jó ötlet;)

Mégeccer klöszi mindenkinek!

2010. jan. 15. 18:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok a pasim 23
2010. jan. 15. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!