Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek igy értelme?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 1,5 éve vagyunk együtt ! Nagyon sokat veszekedünk minden apróságnak tünő dolgon is képesek vagyunk marakodni ! A kapcsolatunk eleén volt 2 hónap mikor minden nap veszekedés veszekedés hátán utánna ugytünt , hogy minden rendben ( közben ugyanugy mindennaposak voltak a kissebb viták ) de most 2 hete ismét mindenen csak veszekedünk én próbálom neki elmondani , hogy mi nemtetszik a kapcsolatunkban de ő csak annyit mond hogy ne hisztizzek ! Nemtudom , hogy mit kéne tennem :( nagyon szeretem ! Valaha jobb lesz ?? vagy van ennek igy jövöje ?
2010. jan. 15. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
3,5 év...ugyan ez....és nekünk elmúlt :D Most már csak heti 1X veszekedünk :D
2010. jan. 15. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy az a "nagy szeretet" igazából csak ragaszkodás egy már százszor lenyúzott kapcsolathoz.
2010. jan. 15. 16:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokszor ugyvoltam , hogy vége elköltözöm , de utánna mindig mindent megigér , hogy megváltozik .......... de semmi nemváltozik !
2010. jan. 15. 16:30
 4/10 A kérdező kommentje:
ő tudja , hogy mennyire szeretem és lehet , hogy ezzel vsza él , hogy hinni akarok mindig neki !
2010. jan. 15. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi az f@sznak kell folyton hisztizni, meg beleélnie maguknak a nőknek, hogy egy pasit meg kell változtatni...

Minek jöttél vele össze?! Ha nem azért amilyen akkor minek?!

Ha meg azért amilyen, akkor meg viseld el, mert Te választottad!!!

2010. jan. 15. 16:43
 6/10 A kérdező kommentje:
mikor megismertem nem ilyen volt !
2010. jan. 15. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert akkor olyannak akartad látni, amilyennek ideális párként elképzelted...
2010. jan. 15. 17:29
 8/10 anonim ***** válasza:

első 2 évet mi durvamod végigveszekedtük,földszinten sztem hallották,hogy mi a tizediken "beszélgetünk"...

nem tudom megmondani mi volt a fordulópont,de azota szinte semmi...aproságon összekapunk,de az max 2 perc (ténylegesen 2 perc),és valamelyikönk mindig közli,hogy ne veszekedjünk,nincs értelme,ugyis az lesz a vége,hogy kibékülünk,ugyhogy ki is hagyhatjuk a veszekedős részt:D

jobb igy nyugiban

L

2010. jan. 16. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha szeret, meg fog változni ez a viszony.

Ha nem, ejtsed.

És mindenképpen szexeljetek ssookkaatt, az oldja a feszültséget.

2010. márc. 25. 17:11
 10/10 anonim válasza:

Figyelj minden kapcsolatban vannak nehéz időszakok... Tudom , hogy ez nem nyugtat de szerintem akik nem veszekednek azok nem is szeretik egymást..Most ezzel nem azt akarom , mondani , hogy örülj neki, h veszekedtek nehogy félre értsd:) Lehet , h a srácnak otthoni problémái vannak vagy csak éppen rosszpaszban van :) Nem kell egyből ezt a kérdést feltenni h VAN ENNEK ÍGY ÉRTELME?? Szerintem egy kis idő mulva rendeződik majd ez nálatok:) Remélem hogy nem szakítottok éljetek boldogan:D Sok sikert hozzá:D Szoírtok nektek(Y)

L

2010. márc. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!