Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogok találni senkit ha így viselkedem? Én nem vagyok normális életfelfogású?
Mert a "bulizós lányok" vidamak,pörgősek,szexik,nyitottak valamint sokkal többet tudnak ismerkedni buliban..
Te meg 2 színben latod a vilagot,masokat hibaztatsz és unalmas is lehetsz.
A kérdés az, hogy te miért nem vagy olyan, mint amit itt felsoroltál? Azért, mert nem mersz; vagy mert szerinted nem helyes, és nem érzed, hogy az te magad lennél? Mert nem lehet eldönteni. Ha te jó lennél magadnak, akkor meg sem fordulna a fejedben, hogy olyan legyél, amit itt felsoroltál. Mondjuk ebből nem derül ki, hogy milyen vagy, csak az, hogy milyen nem, és, hogy milyen dolgokért vetsz meg másokat. Inkább azon gondolkodj, hogy egy párkapcsolatban mit tudnál adni, mitől tudnál különleges lenni a másik számára.
A többi lány nem azért tud nyerő lenni, mert iszik, káromkodik és kiteregeti a szexuális életét. Vannak alkalmi, vagy más teljesen komolytalan, egyszerű vonzalom és szimpátia szülte kapcsolatok, ahol egy lazább, könnyebb nő a preferencia, de szerintem a többség nem ilyet keres. Elvenni meg végképp nem az ilyeneket fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!