Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mivan már tényleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mivan már tényleg?

Figyelt kérdés

Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

És ma válaszolt hogy bocsi demég mindig nemjó a netem otthon de válaszolni fogok nyugi ne féjj :D

De érdekes mód a levelem már kb 4napja elolvasta és de akkor miért nemtudott legalább egy kis valamit válaszolni rá?

2010. jan. 15. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez jót jelent, hogy válaszolt! legalább ha ennyit is. Időre is lehet szüksége. Minden esetre ne hozd fel neki a közeljövőben a témát, ne sürgesd!
2010. jan. 15. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
énsem válaszolok rögtön olyan ímélekre, amire hosszabb választ akarok írni. ha le akarom rendezni 2 mondattal, akkor válaszolok. de ha vki olyan ír, aki fontos nekem, és szeretek neki írni, akkor nemcsak 2 mondatot fogok, ésha nem csak 2 mondatot akarok, akkor nemmindig válaszolok rögtön, mert vanhogy pont nincs annyi időm, vagycsak össze akarom szedni a gondolataim, ahhoz meg idő kell.
2010. jan. 15. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:

tartalékos vagy, ha még nem vetted volna észre...

tommy

2010. jan. 15. 15:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet azvagyok döntse már el mitakar.....felőlem akk jöjjünk össze egy estére arra jó akkor aki ilyen.....
2010. jan. 15. 15:47
 5/8 anonim válasza:

Nem igazán tudom mire vársz még.Lassan szerintem nőnek a szarvak,de a remény hal meg utoljára.

sok szerencsét:)

2010. jan. 16. 19:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Én magamban már tudom mivan de kiváncsi vagyok hogy ő akkor mitisakar már,mitakar elmondani nekem amit idáig nemtudott :D Hmm a kiváncsiság :P
2010. jan. 17. 16:16
 7/8 anonim válasza:
Szia!Kiderült már vmi?(remélem nem bunkóság ezt kérdezni:))
2010. febr. 6. 23:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Engem már nemérdekel......azóta semmi haladás de már neis legyen inkább :D
2010. febr. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!