Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem ennél a lánynál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem ennél a lánynál?

Figyelt kérdés

Már 3éve ismerem ezt a lányt,és ő 1éve akart velem járni én 2hétig húztam az időt a válaszadással és nem-t mondtam amit mostanra nagyon megbántam,de nem ellenére nagyon sokat voltunk együtt és én beleszerettem de ennyire még egy lányt se szeretem,csak az a gond hogy ahogy "együtt" voltunk, ahogy én bele ő úgy ki belőlem. 2hétel ez ellőt kicsit komolyabbra vettem a témát és kérdeztem tőle pár dolgot,és mondta h még tetszem neki,de nem annyira szeret de ki tudja.Én ennek nagyon örültem,és 1hete bele szeretet egy másik srácba aki csúnyán átverte,és mindent velem osztott meg és véletlen,mert nagyon nem bírom azt a gyereket,és mivel megbántotta szerelmemet tettem rá egy megjegyzést amitől a lány kicsit haragudott rám. Másnap ráírtam és azt mondta hogy nem haragszik,de én egyre jobban szeretem,és elmondtam neki,és mondtam hogy jó lenne találkozni ő meg mondta hogy nem tudja.

És az lenne a kérdés,hogy lányok,szerintetek van-e nálam esély,és ha van hogy lehet meg szerezni??

Mert eddig mindent megtudtam oldani,de ez a lány kifog rajtam :S De mindent meg tennék érte mert nagyon szeretem.

2010. jan. 15. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
esélyed sincs, ha ekkora csira voltál hogy rádmászott egy csaj és visszautasitottad. mostmár késő bánat, neki fiú kell nem kis srác...próbálkozhatsz de felesleges!
2010. jan. 15. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Sose tudhatod!

Szerintem viszont pont azért, mert nem tudja, bizonytalan, ne kérdezgesd, kezedet törve, hogy lehetséges-e, jajistenem...

Apám! Ez egy nő, akit meg kell győzni! Ennek férfi kell! A bizonytalanságból ki kell emeld férfiasan. Veszel egy csokor rózsát, megjelensz nála és elviszed vacsorázni, vagy valahova, valami romantikus helyre. Bármit be kell vetni, ami kell: ha kell, tanulsz verset, ha kell, kerítesz a háttérbe olyan zenét, amit szeret, stb, stb. Lehengerled, érezteted vele, hogy ő nő: kevered a férfias, büszke, öntudatos viselkedést a bókokkal és hízelgéssel és csipetnyit azt s megérezteted, mennyire szükséged van rá. Ne izgulj, menni fog, ha hiszel magadban.

2010. jan. 15. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Necces. Mostmár a lelki szemetesládája vagy, nem pedig az egyenrangú partnere. Már nem tisztel, hanem csak "használ". A visszautasítás sosem rossz. Viszont az, hogy utána csíra módon barátkoztál vele az teljesen betett neki. Még az is lehet, hogy bosszút akar állni, hogy elutasítottad. Hát sikerült neki. :S

Azért meg nincs joga megharagudni, mert leugatsz egy köcsögöt. Nagyon elvesztetted a pozíciódat vele szemben, ha ettől így aggódsz.

2010. jan. 15. 12:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindig is jóba voltam a lánnyal,de azért mondtam nem-t nem akartam átverni..nem tehetek róla hogy ilyenkor szeretek belé:S:S:S
2010. jan. 15. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívem sosem fogod megtudni, hogy van-e esélyed nála, amíg meg nem kérdezed.. Mondhatunk itt akármit, hogy egyértelműen nincs, van, lehet hogy van mert úgyis a csaj tudja.. Én a helyedben megtennék egy próbát, hogy ne legyen benned a "Mi lett volna, ha.." érzés.. Sok sikert;) 17/L
2010. jan. 15. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Pontosan. Menj oda és próbálkozz. És eldől.

"Légy ami lennél: Férfi

És a fű kinő utánad." József Attila

2010. jan. 15. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!