Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másik lány árnyékában?
A barátommal 9 hónapja vagyunk már eggyütt,nagyon szeretem,és ő is engem.Nemcsak abból gondolom ,hogy mondja ,hanem abból is ahogyan mondja a szemembe.
De a múltkor beléptem facebook-jára és láttam ,hogy kapcsolatunk kezdetén napi szinten rákeresett a "régi nagy szerelmére" (elöttem négy évig szerette,sosem jöttek össze a távolság miatt) Láttam ,hogy másnak irta is : "Nem volt olyan nap ,hogy ne gondoljon rá"...Aztán a lány összejött valakivel,és rá pár hónnappal MI is összejöttünk.Azt a ténty még elfogadtam ,hogy kapcsolatunk elején rákeresett ,de mikor megláttam ,hogy bár a nevére valórákeresés leritkult (egy héten egyszer)de mind a mai napig rákeres.Kérdőre vontam ,bevallotta az elején hozzá hasonlitott és úgy tudott emlékezni ha rákeres(de aztmontda szerencsére nem hasonlitunk) ...ezt is elfogadtam...
-És mostanság miért?-kérdeztem
-Nemtudom.Tényleg nem.
Majdnem szakítittam vele ,aztán elkezdett sírni ,hogy engem szeret,csak és csakis engem...DE AKKOR MI EZ??? Kérlek segítsetek .Köszönöm.
Hülye indok a szakításra! Ha szeretitek egymást, örülj annak,hogy boldog párkapcsolatban élsz. Légy boldog,hogy melletted van és nem mellette. Nincs lehetetlen, ha együtt akartak volna lenni, akkor nyilván már rég együtt lettek volna és nem áll közéjük a távolság. :)
Bátyámék 11 éve vannak együtt, 9 évig éltek távkapcsolatban... 2 éve együtt élnek... Tökéletes minden. :) A szerelemnél nincsenek határok...
Jobb megtanulnod, hogy ne olvasgass a facebookjába, csak tönkre teszi a kapcsolatot. Egy párkapcsolat alapja a bizalom, ha nem bízol, akkor halálra van ítélve az egész. Felesleges utána járnod kire keresgél... kinek írogat.
Ez tette tönkre egy 2 éves kapcsolatomat, betegesen nézegettem az e-mailjeit meg üzeneteit... mikor kinek ír... Ha akar ... úgyis talál kis kaput, hogy nézegesse a csajt... Ha meg téged szeret, márpedig veled van és még sírt is érted, akkor miért teszel fel ilyen ostoba kérdést???
Én is meg nézem heti egyszer az exem Fb-jét... mert érdekel, hogy megy sora... Nincs ebben semmi rossz. Örülj,hogy jól meg vagytok...nem kell felesleges problémákat és vitákat szítanod ilyen hülyeségekkel!
Évekkel ezelőtt szakítottunk, ő elköltözött másik országba. Nem is láttam azóta, de gondolom jól megvan. Minden évben írunk egymásnak egy “boldog karácsonyt”, és kb. ennyi.
Az útjaink szét váltak, talán nem is illetünk igazán össze.
Jelenleg lassan két éve vagyok pàrkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!