Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátommal? :S

Figyelt kérdés

Októberben lesz 2 éve, hogy együtt vagyunk a barátommal. 2-szer szakítottunk már, mert mindig megtetszettek neki más lányok, rájuk mászott, ,titokban találkozgatott velük stb. Nekem meg elegem lett ebből... Most február óta vagyunk együtt újra, nagyon szeretem, újra bíztam benne, tudtam, hogy csak így kezdhetjük újra... a fb jelszavát is megadta, hogy lássam, ő csak engem szeret, nem fog más lányokkal írogatni se. 1 hónapja viszont úgy döntött, nem ad többet hozzáférést a fiókjához. Hát jó, mondtam neki, bízok benned, nem kell a jelszavad... aztán tegnap rájöttem, hogy mégis be tudok lépni. Ma kíváncsiságból el is olvastam az üzeneteit...(tudom, ez annak a jele, hogy maximálisan nem bízok benne) és egy lánynak bevallotta, hogy tetszik neki, majd röhögő fejekkel írta neki, hogy "barátnőm már nem tud belépni a fiókomba"...most talit szervezgetnek, nem a közelben lakik a csaj, de megoldják...nem tudom mit csináljak, az életemnél is jobban szeretem, de megint csalódtam benne...sírok mint az állat, nagyon rosszul esik, én soha nem tettem vele ilyet! :'(

Segítsetek!!

17/L

2014. aug. 20. 17:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy igazatok van.... de attól félek, belebetegednék ha szakítanánk. Annyira bíztam benne..annyira szeretem.. :'( De majd telik-múlik az idő, erőt veszek magamon...és szakítok..
2014. aug. 20. 17:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Dobd. Ha nehéz akkor is. Ne legyél lábtörlő.
2014. aug. 20. 17:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Tessék, előre megmondtam...
2014. aug. 20. 17:36
 14/26 Fényember ***** válasza:
100%

"Szia életkém, láttam hogy nehézkes megoldani xy-al a találkát, de örömmel láttam hogy végül is csak össze fog jönni. :)

Biztos tök jó lesz, aranyosnak tűnik a csaj. :)

Remélem őt már nem fogod léptem nyomon átcseszni. Mindenesetre ha őt még is, engem már többet nem fogsz! na csá"

Persze én nem szólok bele, elhiszem hogy szereted, de még fiatal vagy, találsz nála jobbat, sőt, olyat is aki csak téged szeret! :)

2014. aug. 20. 17:36
 15/26 A kérdező kommentje:
Utána én már nem tudok megbízni egy pasiban se...
2014. aug. 20. 17:40
 16/26 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, és változtass magadon, mert ha ilyen kapcsolatok tartasz fent, akkor sanyarú sorsod lesz.
2014. aug. 20. 17:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha szakítasz Vele és a közelben laksz, akkor szervezek Neked egy "jutalom" kiruccanást, na? :D Van barátom, nem vagyok sem leszbi, sem "kétértelmű" :D

22L

2014. aug. 20. 17:45
 18/26 anonim ***** válasza:
A Fényember jót szót,én így csinálnám.:D
2014. aug. 20. 17:51
 19/26 anonim ***** válasza:
fényember a tuti :D
2014. aug. 20. 17:54
 20/26 anonim ***** válasza:
46%
Atyaég,ilyen fiúknak van barátnője!Lányok,ez titeket minősít!
2014. aug. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!