Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti hagynátok hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hagynátok hogy sok mindent a barátnőtök fizessen nektek?

Figyelt kérdés

Az ekezetekert bocsanat. Adott egy szituacio: van egy jomodu, gazdagabb lany es egy szegenyebb/atlag alatti fiu. Ha ti ebben a helyzetben lennetek a baratnotokkel, akkor engednetek neki h pl rendszeresen meghivjon titeket kajalni, moziba? Vagy esetleg egy feleves fordulon kifizessen az etteremben egy majdnem 10 ezres szamlat? Csak azert mert o jomodu. Es itt nem egyszeri alkalomrol beszelek, hanem egy 9 honapos kapcsolatrol, ahol szinte folyamatosan ez megy. Ti ezt magyaraznatok azzal, hogy a baratnotoket azert nem hivjatok meg sehova mert nincs penzetek, es ugyis o gazdag had fizessen? Meg ez a szokasos duma, "hogy ha en olyan gazdag lennek mint te, en is mindent fizetnek neked". Ja, en meg ha vizen kozlekdnek hajo lennek. Jok ezek a "ha ez, meg az lenne" szituacios mondatok, mivel barki tudja ezt mondani , mert ha ugysincs az a helyzet targytalan a tema, es nem derul ki hogy ugy lenne vagy sem. Barki tud barmit mondani, nekem errol ez a velemenyem. Elso sorban fiuk valaszat varom, hogy mit gondolnak errol a helyzetrol, de lanyok is irhatnak.

Koszonom ha elolvastad!

2014. aug. 20. 15:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy romantikus séta az egyik parkban, éjszakai csillagnézés is jó program lenne és a pasinak sem kellene érte fizetni. Én sem vagyok olyan, aki szórhatja a pénzt, de az ilyen közös időtöltés mindennél többet jelent és jobban fogunk emlékezni az ilyen időkre. 18/f
2014. aug. 20. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!