Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek Luke Hemmingst? Lehetőleg 2-őt.
Figyelt kérdés
Az a problem, hogy a barátnőmnek meg nekem is Luke Hemmings kell, tehát őt valahogy meg kéne szerezni, meg lehetőleg a tesóját is a barátnőmnek vagy vkit aki hasonlít rá...
HELP
2014. aug. 19. 20:41
2/23 A kérdező kommentje:
pasi para
2014. aug. 19. 21:10
3/23 anonim válasza:
mintha valaha is észrevenné a magyar rajongóit xd a másik meg, hogy soha sem jönne össze egy rajongóval. de ha annyira szeretnéd, tudnád.
4/23 A kérdező kommentje:
tudom xD de álmodni lehet xDDD
2014. aug. 19. 22:44
5/23 anonim válasza:
Szerintem az a lehető legjobb megoldás, ha odamennétek Luke lakására és azt mondanátok neki meg a tesójának, hogy "Now, you're my boyfriend!,, ;) xd
6/23 A kérdező kommentje:
na végre egy normális bálasz, holnap repülőre is ülök, aztán goooooo
am nem, inkább megnézem még 3x az Amnesiát :DD
2014. aug. 24. 01:09
8/23 A kérdező kommentje:
ne csórd a hapsim xD
2014. aug. 27. 22:08
9/23 anonim válasza:
a Mikulás mindent meg tud oldani. :DD
10/23 A kérdező kommentje:
hmm nem is rossz ötlet ;)
2014. aug. 28. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!