Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, hogy egy idő után valaki kigyógyul a papucsságból?
Egyik haverom, amióta barátnője van, szinte már nem is jelentkezik, sőt egész nyáron nem találkoztunk, ami szerintem nem normális. Mindig a nővel szervez programot. Amikor meg mégis adódna alkalom, mindenképpen őt is hozná. Semmi kifogásom a lány ellen, de vannak dolgok, amit én, mint barátomnak mondanék el, nem nagyközönség előtt. Bezzeg a pasim haverjai között szinte egy papucs sincs, szét tudják választani a szerelmet meg a barátokat. Egyébként sincs nagy szerencsém haverkodás terén, a barátnők sokszor átcs...sznek, a haverjaim meg bepapucsulnak. :(
24L
Velem is volt ilyen, hogy egy nőismerősöm (én férfi vagyok) konkrétan miután összejött a mostani barátjával, írt egy levelet, hogy a továbbiakban nem kíváncsi rám, mert a barátját bántja, hogy mi havonta váltunk pár levelet. Az igaz, hogy én régebben próbálkoztam ennél a lánynál. De megbeszéltük, egy évig nem volt gond, helyén kezeltem a dolgokat, 2-3 havonta ha az ő városában jártam leültünk pár órát beszélgetni.
Ettől félti a mostani barátja. Tőlem, aki 100 kmre van a barátnőjétől, és tervben van, hogy még messzebb megyek, élőben pedig alig találkozunk.
Képzelem mi lehet a közelében lévő férfiakkal kapcsolatban. Pedig értelmes, határozott nőről van szó, nem gondoltam volna, hogy valaha valakinek így behódol :(
"sőt egész nyáron nem találkoztunk, ami szerintem nem normális."
Elárulom, ez a normális. Majd ha találkozol a nagy Ő-vel, te is rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!