Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért vagyok ennyire ragaszkodó típus és miért szeretném, hogy folyton öleljenek és símogassanak?
Figyelt kérdés
Olyan mintha kielégíthetetlen szeretetéhségem lenne. Folyton valami űrt érzek magamban, még akkor is ha van valakim...2014. aug. 19. 11:56
11/15 A kérdező kommentje:
csak 25 vagyok, még nem gondolkodom házasságban, de köszönöm :D
2014. aug. 19. 12:45
12/15 anonim válasza:
Látod már feleségül is akarnak venni, szóval ez tényleg inkább jó tulajdonság ha ilyen vagy csak olyan férfi kell melléd aki ezeket viszonozza és hasonló vágyakkal is rendelkezik.
13/15 anonim válasza:
En is ilyen vagyok. Es szerencsere a baratom is !
14/15 A kérdező kommentje:
de jó, akkor ti nagyon egymásra találtatok :)
2014. aug. 19. 13:43
15/15 anonim válasza:
en megertem, miota ez a melom van, nekem is van ilyen hianyom, sajnos az 1ik ok amiert gondok voltak, h alig tudtunk talalkozni, az elobbi vegett, igy inkabb szakitottam. ez kb 2 eve volt, mast meg se probalok felszedni, mert igazabol, nem vele volt a baj, massal se lenne maskepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!