Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne számodra kiábrándító, vagy egyáltalán szakító ok, ha kiderülne, hogy a barátod antidepresszáns gyógyszereket szedne, vagy titokban még pszichológushoz is járna?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 02:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Számomra az antidepresszáns szedés nagyon nem lenne pozitívum, de nem szakítanék, hanem megpróbálnék beszélni a fejével. A pszichológushoz járásban pedig maximálisan támogatnám. :)
2014. aug. 19. 05:44
 12/13 anonim válasza:
Teljesen elfogadható, és szerintem csak erősebben ragaszkodna hozzád, mert a lányok többnyire szeretnek segíteni másokon, és ő akar majd az lenni aki visszahozza az életkedved stb. mert ha sikerül segítenie, akkor az sikerélmény, meg plusz jó érzés hogy segíthet annak, aki fontos neki. az a legjobb, ha mindent megbeszéltek.
2014. aug. 29. 16:05
 13/13 A kérdező kommentje:
A múltkorában nagyon agyaltam azon, hogy kitálalok neki, de aztán meggondoltam magam, hogy ennek most még nincs itt az ideje. És bennem van a félsz, hogy ezután más szemekkel nézne rám, vagy hogy tényleg amiatt szakítana velem, mert nem mondtam el neki korábban. Meg az olyan degradáló lenne, amikor megkérdezné, hogy milyen volt az agyturkásznál. Mint amikor az óvodás gyerek számol be az anyjának a mai napról.
2014. aug. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!