Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt barátomtól kapott ékszert viselem miközben már más barátom van, az gáz?
Figyelt kérdés
Ti hordanátok? Tulajdonképpen nem amiatt hordom, mert tőle kaptam, hanem mert szép, csak ugye az a kérdés, hogy ez a barátomnak rosszul eshet?2014. aug. 19. 00:38
11/21 anonim válasza:
#10 "PASIM" inkább te hány éves vagy...
Szánalmas :D
12/21 anonim válasza:
Én kaptam az exemtől egy lapos ezüst nyakláncot és az mindig a nyakamban volt, akkor is amikor a páromat megismertem. Nekem tetszett az a lánc és miután a párommal éltem együtt, még egy évig is ott volt a nyakamban szerintem és csak utána tört el. Egyszer nem kérdezte meg, hogy az a lánc honnan van.
13/21 A kérdező kommentje:
Na jó, döntött a többség. Nem fogom hordani. Tulajdonképpen megkérdezni sem akarom tőle, mert lehet, még a téma vagy a feltételezés is sértő neki. Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 19. 01:09
14/21 anonim válasza:
nem kell elmondani a sztorit, nekem is van nyakláncom meg (nem eljegyzési) gyűrűm exektől, néha hordom őket, ha olyanom van :D 24/L
15/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz dolog. Egy ajándékozás mögött azért ott van egy picit a hátsószándék is, szeretné ha rád emlékeztetné az a gyűrű, vagy az a nyaklánc. Szakítás után hordani is gáz, új párkapcsolatban pedig még gázabb.
16/21 anonim válasza:
24 vagyok, miért mit mondjak? a "párom"-tól hányok, a "barát"meg haverként is funkcionál. na bumm. továbbá nem mondhatom, h a férjem/vőlegényem, mert nem az :D
17/21 anonim válasza:
Én nem viselnék olyan ékszert. Szerintem rosszul eshet neki.
És mi az, hogy nem elmondani kitől van? Alapból rossz egy olyan kapcsolat, ahol már ilyeb dolgokról is hazudnak egymásnak.
18/21 anonim válasza:
Nem mondtam ilyet, h nem elmondani. De amúgy is, nem mindegy? Nekem tele van a szobám az exem plüsseitől, sőt még mindig azon a párnán alszok, amit tőle kaptam, mert azon kényelmes. A fiúmnak eszébe se jutna emiatt bármit is szólni... ő se tűrné el a részemről.
19/21 anonim válasza:
én barátom sokáig hordta a gyűrűt amit tőle kapott..zavart, aztán később le is vetettem vele...akkor sokáig nem hordott nyakláncot se karkötőt és később ajándéknak kért tőlem egy gyűrűt, mert hogy tetszett neki...én nemhordtam semmit, elajándékoztam mindet
20/21 anonim válasza:
már nem azért de miért kéne a párom orrára kötnöm hogy nekem pl a nyaklánc honnan van meg a gyűrű honnan van? mondjuk azt hozzátenném, hogy eddig nem is kérdezte... ebbe nincs semmi hazugság hogy ha nem mondok semmit a semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!