Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeret. De én nem. Mit tegyek? Segítség!
Figyelt kérdés
Na szóval a barátommal(18) 15 hónapja vagyunk együtt és én most lettem gimnazista és most az új környezet betett nekem. A barátommal eltávolodtunk egymástól és én már azt hiszem nem szeretem. De ő viszont még mindig nagyon szeret. Általába fáradtak vagyunk szóval sokat veszekszünk és mindig apróságokon,de főképp féltékenységből az ő részéről. Hogyan vesset véget a kapcsolatnah úgy, hogy ne haragudjon meg rám és meg is értsen? vagy mit csináljak?2010. jan. 14. 20:15
1/4 anonim válasza:
Esküszöm úgy érzem mintha én írtam volna ki a kérdést. :)
Én úgy oldottam meg, hogy őszintén elmondtam neki, hogy nem érzem már h annyira szeretném és hogy inkább a haverokkal lennék. Persze nem szó szerint ezt mondtam, hanem körülírtam. Mi is nagyon sokat veszekedtünk és megegyeztünk hogy békésen elválunk. Vagyis közös megegyezéssel és ha netán a késöbbiekben úgy alakul, hogy újra összehoz minket a sors akkor megpróbáljuk :)
Most is jóba vagyunk, max nem beszélünk annyit mint eddig. Szerintem légy őszinte és mond el neki az igazat.
17/L
2/4 anonim válasza:
Csak azt a klisés szöveget tudom mondani, hogy ha szeret, akkor megérti és elenged. Nem tudsz úgy szakítani, hogy ne bántsd meg, de ha nem vagy szerelmes, akkor hosszú távon neki is jó, ha nem lesztek együtt, majd mindketten találtok valaki mást.
3/4 anonim válasza:
ha biztosan tudod,hogy már nem szereted,akkor üljetek le és mondd el neki őszintén,hogy mit érzel.de ha bizonytalan vagy,nehogy túl késő legyen ,és sírás-rívás lesz a vége,ha esetleg szakítasz vele,megbánod,de ő már nem fogad vissza.. L
4/4 anonim válasza:
Írj egy SMS-t, abból nagy baj nem lehet, az a lényeg, hogy neked ne fájjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!