Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyunk még mindig együtt? Megcsalás után és közös tervek nélkül.
szerintem inkább idősebb férfiakkal 30+ kéne ismerkedned, van sok aki nem akar gyereket de nincs ellenére ha kap egy nagyobbat készen
nagyszülőkhöz nem tudod lepasszolni néha hétvégére? apukájához? megértem, hogy vágysz egy kapcsolatra, de ne legyél senkinek a kapcarongya. hagyd a fenébe, legyen már tartásod, húzzon a tudodhova az ilyen. legyél erős, akármilyen nehéz is, hát többet érsz te ennél, minthogy szexre tartson egy féreg aki többször megcsal. hogy miért te kellesz neki gyerekes anyuka? ne legyenek illuzióid, bár biztos simogatja a híúságodat, hogy sikeres intelligens meg jól keres és te kellesz neki. de az igazság valószínű az, hogy tisztában van vele mennyire sérült vagy és kiszolgáltatott és szeretetéhes és melletted kiélheti magát más nőkkel is mert úgyis mindig visszafogadod. valószínű neked kevesebb is elég, mint más nőknek, hiszen annyira felhalmozódott benned az évek alatt a szerethiány. bocs, ha kemény voltam, nő vagyok és sajnos van tapasztalatom az ilyenekkel. egy dolog segíthet, ha megerősödsz egyedül és az ilyen palikkal szemben meg szabályokat állítasz fel amiket ha nem tart be, elküldöd, de végleg. ez a helyzet, megcsalás-visszafogadás, csak mégjobban lezúzza az önbecsülésed. többet érdemelnél, gondolom érzed, mert írod ennek a kapcsolatnak semmi jövője. ne parazold az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!