Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 év korkülönbség sok?
17 éves lány vagyok, a barátom 26. Ezelőtt volt egy másfél éves kapcsolatom, és nem miattam lett vége, ha rajtam múlik még most is együtt lennénk, tehát én komoly kapcsolatra vágytam eddig is és ezután is.
Szerintem a kor nem minden, nyilván teljesen más az életünk, én iskolába járok, ő dolgozik, saját lakása, élete van. De én nem hátsó szándék miatt vagyok vele, egyszerűen csak imádom és vonzz. Nem tudnám azt mondani még, hogy szeretem, mert nem szeretném elhamarkodni, majd ha úgy érzem,hogy kész vagyok rá, akkor kimondom. Kicsit több, mint egy hónapja vagyunk együtt. Múltkor elmentem barátokkal szórakozni, ahol kissé ittas állapotban elkezdtek kérdezgetni a barátomról, megkérdezték hány éves, én őszintén válaszoltam. Erre vagy 10 percig taglalták, hogy miért vagyok vele, mert ennyivel idősebb és stb. Én nem érzem ezt olyan fontosnak, mint amennyit erről beszéltek.:D Szerintetek is túl sok a korkülönbség?

Nem szereted,az nem kapcsolat hanem hazugság.Tudod a párkapcsolat egyik alap feltétele a szerelem.
Ráadásul,belementél egy ilyen kapcsolatba,csakhogy elfelejtsd az előzőt,főleg hogy veled szakítottak.
Utolsó ne haragudj, de te valami kib aszott nagy gyö kér lehetsz. Ha nem tudsz semmit, nem értem miért kell úgy beállítani a dolgokat, mintha mindent értenél.
Az exembe szerelmes voltam, igen, és a végtelenségig ki is használta ezt, nem volt életem mellette, nem engedett sehová, nem voltak barátaim, elzárt a világ előle( nyilván ez az én hibám is,hogy engedtem, de szerelmes voltam, nem láttam a rózsaszín ködtől) Egy idő után viszont egyre agresszívebb lett, az elején sosem volt az. Azután sokszor ugymond bezárt, tehát nem engedett el maga mellől, majd később sírva bocsánatot kért,h ezt csak azért csinálta, mert nem tud nélkülem élni és nem akarja ,hogy elmenjek. Persze én mindig megsajnáltam , végül megbocsájtottam. De egyszer elég lett. És konkrétan elmenekültem tőle.. utána két hétig hívogatott,hogy mennyire szeret. Nem engedtem, nem mentem vissza hozzá.
Ugyan én hagytam el őt, még is lelkileg tönkretett a kapcsolat. Akkor mi a problémád édesem? Ha nem tudsz semmit ne okoskodj légyszíves.
A kérdés egyébként is arról szólt,hogy asok e szerinted a korkülönbség, ezt egyébként nem sikerült megválaszolnod.
Senki sem mondta,hogy nem szeretem. De egy kapcsolat ku rvára nem úgy kezdődik, hogy azonnal szerelmes vagy, az elején azért vagy vele, mert boldoggá tesz, szeretsz vele lenni, hiányzik ha nincs ott. Ez idővel átalakul szeretetté, szerelemmé. De a szerelem múlandó, mindig elmúlik. A lényeg az,hogy olyan párt találj magadnak, ahol ha elmúlik a szerelem, a kölcsönös szeretet és tisztelet megmaradjon. Én ezt akarom. És nem kértem a véleményed arról,hogy szeretem-e vagy sem, mert azt nem te tudod, hanem én. Majd akkor fogom kimondani a szeretlek szócskát, ha már teljesen biztos vagyok az érzéseimben felé. Mert ha a végén kiderül, hogy nem szeretem és nem lettem szerelmes belé, akkor magamnak is és neki is hazudtam. Azt pedig nem akarom, nem játszok senkinek sem az érzéseivel.

Szerintem nem sok. 26: vannak olyan esetek, amikor ez csak kimondva tűnik soknak, mert mondjuk az idősebb személy későn érő típus. :)
Ne törődj a korotokkal, nem ez a mérvadó! :)

3-as vagyok.azzal hogy sértegetsz csak magadat süllyeszeted lejebb.A kérdésre kell a válasz,a korkülönbség nem sok.De neked nincs halvány lila fingod se erről.
Főleg mert fent ezt írtad."ha rajtam múlik még most is együtt lennénk",most meg ezt "Ugyan én hagytam el őt".Úgy látszik rajtad múlott.Egy kapcsolat kezdődhet úgy hogy szereted,vagy csak kedveled,vagy csak tetszik(az utóbbi kettő át megy szerelembe).És miért lennék emiatt gyö kér?Írtad volt egy kapcsolatod ezelőtt amibe nagyon benne voltál,szétmentetek és itt van ez,főleg ekkora korkülönbséggel(nem az a baj,hanem ilyen gyorsan,ekkora korkülönbséggel).Tudod mit tedd túl magad az előzőn,aztán majd menj bele ebbe komolyabban,bár ha sértegetsz úgy hogy én nem,és a felét se érted az egésznek,akkor ezt se fogod.
Erdekes,hogy most teljesen normalis valaszt adtal, mig az elozonek semmi ertelmet nem latom.
Azert sertegettelek, mert a vilagon mindennel jobban utalom az igazsagtalansagot, es te nagyon az vagy. Igen, valoban magamat sullyesztem a sertegetessel, utolag meg is bantam, de nem viselen, ha sertegetenek valami jol. (Mert azert valljuk be, te is ezt csinalod. Legalabbis szamomra serto,hogy megvadolnak azzal, hogy szorakozom mas erzeseivel.) A kovetkezo kommentedben is ugyanugy megvolt, habar konkretan nem mondtad ki, de celozgatas az egeszben van...hogy milyen hulye vagyok, hogy semmit sem ertek az eletemmel kapcsolatosan.
De elismerem,bunko voltam, ne haragudj.
De nem ertem az allaspontod. Igaz, hogy felreertheto volt, amit irtam. De igaz. Ha nem terrorizalt volna es bantott volna, sosem hagytam volna el, es nagyon sokaig tartott az is, mire ravettem magam, hogy el tudjam hagyni. Oszintenszerintem nem normalis a gyerek. Mert ha minden oke volt, akkor mindent megadott nekem, barmit megtett volna, elkenyeztetett(bar ezt sose kertem tole es sokszor ezen is osszevesztunk) , komolyan tokeletes volt. Aztab egyszercsak valami bekattant nala es elgurult a gyogyszere. Mintha ket ember lett volna. Aztan jott a megbanas szakasz, sirva bocsanatot kert. Szoval en ugy latom, igaz az, hogy nem rajtam mult, ezt egy ep eszu ember nem vislne el, en meg egy ideig voltam is olyan hulye,hogy elviseltem. Es komolyan tiszta szerelmes voltam, elore elkepzelt haz, gyerekek stb. De ez csak mese volt rajottem kesobb.
Akivel most egyutt vagyok.... nem allt szandekomban most egy ideig senkivel sem kapcsolatot letesiteni,es ezt neki is megmondtam. Sokaig csak eljartunk ide-oda, setalgatni, stb. Aztan mikor ugy alakult,hogy lattm,hogy tobbet akar, elmondtam oszinten,hogy mi van. Hogy nem akarok most senkivel kapcsolatot, mert meg le kell zarnom az elozot. Ugylatszott megertette. Dr ugyanugy ker
De ugyanugy keresett, elhivott fagyizni, beulni valahova stb. Persze a celozgatast mindig kaptam, de nem tett semmi olyat, amit en nem akartam. Aztan en elutaztam par napra messzire, es nem igazan keresett, amit meg is ertek, de nagyon hianyzott...:)
Es mikor visszajottem es ujra talalkoztunk(ugyanugy keresett, bar kisse feltem,hogy nem fog, es mikor erre rajottem,hogy akarom,hogy kerssen es hianyzik) akkor elmondtam ezeket neki, megbeszltuk. Aztan arra jutottunk, hogy megprobaljuk, nem igerek semmit, de egy rovid ido alatt elerte, hogy hianyozzon. Stb stb.
Szoval tud errol, mindent megbeszelunk, en is tudok arrol, hogy o is atelt hasonlot, majusban lett vege egy egy eves kapcsolatanak(csak a tavolsag miatt,mert munka miatt itt el, de egyebkent kulfoldon) es a csaj azota is hivogatja hetente egyszer. Megbizom benne, de tudom milyen erzes. Mikor meg csak "baratok" voltunk be is osmerte,hogy meg szereti az exet egy kicsit, de nem reagal a hivasaira es nem talalkozot vele miota szakitottak.
Es.fel kimutatni az erzeseit, az a fajta, aki mindig eljatssza ,h jokedve van. En meg az, akinek ra van irva az arcara ,hogy milyen a kedve. :D Sokszor ereztem,hogy igen, most megnyilt egy kicsit es kimutatta az erzeseit irantam.
Jol kijovunk szerintem es ugy erzem lassan eljutok oda, hogy megszeretem, de nem akarok megint pofara esni. Ezer
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!