Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Hááát.... A barátnődnek nincs humora? Úgy tűnik, nem tudják egymást kezelni.
Én is szoktam a barátomnak ilyeneket mondani, hogy van még mellette 2-3 pasim, de ő nevet ezeken, és visszavág, mert hát ez annyira banális, hogy nevetséges lenne fennakadni rajta. Szerencsére akkor is veszi a poént, ha azt mondom neki, a másik barátomnak sokkal nagyobb farka van. Tehát ez emberfüggő. Hiába van két ember, akik szerelmesek, ha nem tudják kezelni egymást, csak idő kérdése, és szétmennek.
L23
Tényleg egymást nem tudják kezelni. Megértem a barátnődet egyébként, van, akinek tényleg nem esnek jól az ilyen dolgok.
A barátommal mi is mindig szivatjuk egymást (főleg ő engem :D) de ez nem zavar, mert szerintem vicces. Ha túlmegy a határon, persze nem esik jól, de olyankor meg jöhet a békülés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!