Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselik a nők, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselik a nők, ha nem kell szexelniük?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
nehezen
2014. aug. 15. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szexelnek, amikor akarnak. Ez a kell, egy nagyon kényszerített dologra utal.
2014. aug. 15. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs kapcsolatom, elvagyok szex nélkül.

Ha kapcsolatban élek és nem kíván a párom, azt nagyon nehezen viselem, megalázónak érzem.

2014. aug. 15. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést, mi az h nem kell? Úgy érted egy házasságban naponta? ott sincs olyan hogy kell v nem kell, ha valamelyik fél nem akarja, akkor a másik nem fogja erőltetni. Legalábbis normális esetben...
2014. aug. 15. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem kell, olyan van, hogy nem lehet, mert pl.nincs megfelelő partner hozzá.

Ilyenkor agresszív, türelmetlen, ingerült vagyok, hiányzik az adagom és azon vagyok hogy megkapjam :)

2014. aug. 15. 18:41
 6/10 anonim ***** válasza:

A jó szex hiányzik ha nincs... amíg nem volt olyan pasi akivel élveztem a szexet, addig nem tudtam mi is a jó:) szóval nem hiányzott...

Most már hiányozna, ha nem szexelhetnék, de szerencsére nincs belőle hiány.

2014. aug. 15. 19:16
 7/10 Nagi88 válasza:
Én tegnapig azt hittem probléma mentesen. :S Mert magam is megoldom. ;)
2014. aug. 18. 07:21
 8/10 Rékcsi ***** válasza:

Én nehezen bírom, mert távkapcsolatban élek és úgy volt, h szombaton találmkzunk, de még most péntekig várnom kell... De nem baj, annál nagyon lesz a vágy :)

17/l

2014. aug. 25. 21:38
 9/10 Nagi88 válasza:
nehezen
2014. aug. 26. 06:52
 10/10 anonim ***** válasza:

A nők folyton szexelnek, más dolguk nincs.

Csak válogatni kell nekik a jelentkezők közül.

2014. okt. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!