Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez érzelmi zsarolás a részéről?
Figyelt kérdés
Barátommal kb. 3 hónapja vagyunk együtt. Sokat dolgozik, és van, hogy egész napokat nem ír. Én nem dolgozom, suliba járok és most szünet van. Nem szoktam itthon unatkozni, félreértés ne essék, de van időm gondolni arra hogy mi van vele, meg ilyenek. Nem vagyok rá büszke, tudom, hogy gyerekes, de volt már hogy hisztiztem amiatt, hogy alig találkozunk. Ma azt mondta mikor beszéltünk telefonon, hogy nem fogja elfelejteni, az egész kapcsolatunk alatt ezt, csak hogy tudjam. Ez rányomja a bélyegét az egész kapcsolatra, nem? Rosszul érzem magam ettől. Hát én is mondhatnám, hogy nem felejtem el, hogy nem írt ma percre pontosan. Hogyha ilyet mond, az valami zsarolás, nem? Azt is szokta mondani, hogy reméli, hogy megértem. Megértem én, de túl sokszor kell egymás után megértenem a dolgokat. Ő meg úgy van vele, hogy kitalálok mindent, meg hogy azt gondolom hogy ő kerül engem. Néha úgy érzem hogy lenéz. Ha nem akarok szakítani, de szenvedni sem, akkor mi a legjobb megoldás?2014. aug. 14. 21:23
1/2 anonim válasza:
Sokat dolgozik, nem ér rá, megérthetnéd. A hisztizés a legjobb módja, hogy eltávolítsd magadtól. Igen, nem fogja elfelejteni, ezentúl egy kis hisztis és éretlen lánynak fog tartani. legközelebb lehet, hogy már nem tolerálja és szakít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!