Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezném (16-20 éves korig nagyából de mind1) hogy nagyon nagy baj ha egy 17 éves srác vékony? Nézd meg lejebb is oda írom a monológot! :D
még majd ezután "dalmosodsz" - ahogy nagymamám mondaná :D:D
egyébként ez egyénfüggő, kinek-mi jön be :) ha valaki nem akar összejönni veled, biztos, hogy nem ez lesz a kizáró ok
-sz- 19L
Valószínűleg gyors az emésztésed, állítólag ettől is lehet meg persze öröklődés:D
Az én barátom is ilyen és odáig vagyok érte (nemcsak elfogultságból:D). Neki is nagyon helyes pofija van:) Szerintem az is szexi benne, hogy olyan szép feszes hasa van, pedig egész nap eszik ő is. És én nem vagyok valami vékony, de jóval alacsonyabb. És nem félek tőle, hogy nem tud megvédeni, láttam már sajnos verekedni (nem ő kezdte és nem lett komolyabb baj), láttam hogy üt. Egyedül annyi a "gond", hogy jobban féltem, mert a szar alakok véleményem szerint szívesebben kötnek bele "kisebb" emberekbe.
Mindegy, magyarul nincs veled gond és nem kell kigyúrnod magad, ha nem akarod, egyél sokat továbbra is, azért valamit mozogj már csak az egészség miatt is.
Azt pedig nem is értem mért írtad oda, hogy szűz. 17 évesen mi ebben a fura? Nem verseny, valaki majd nagyon fog örülni neki, hogy ő lehet az első az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!