Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányoktól kérdezném (16-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezném (16-20 éves korig nagyából de mind1) hogy nagyon nagy baj ha egy 17 éves srác vékony? Nézd meg lejebb is oda írom a monológot! :D

Figyelt kérdés
Na az van hogy 17 éves vagyok és még szűz. Tapasztalatom nincs sok ugyan de félénknek sem vagyok mondható.Az átlagnál jóképübb (sötét kócos barna haj,szürke szem kicsit sápadt de tiszta arc bőr és mint mondtam nem ronda arc vonások) 185 magas vicces,okos,korához képest művelt srác.(nem az én véleményem)Egyetlen dolog zavar hogy rohadt vékony vagyok.Nem a tanácsokra vagyok kiváncsi hogy menjek el kondizni mutogatni az alulfejlett izomzatomat inkább arra hogy ez kit mennyire zavar? Előre is köszi!
2010. jan. 13. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

még majd ezután "dalmosodsz" - ahogy nagymamám mondaná :D:D

egyébként ez egyénfüggő, kinek-mi jön be :) ha valaki nem akar összejönni veled, biztos, hogy nem ez lesz a kizáró ok

-sz- 19L

2010. jan. 13. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem zavar ha nagyon vékony a srác,szeretem ha nagyobb nálam és picinek érezhetem magam,szeretem érezni h megtud védeni ha kell.
2010. jan. 13. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg gyors az emésztésed, állítólag ettől is lehet meg persze öröklődés:D

Az én barátom is ilyen és odáig vagyok érte (nemcsak elfogultságból:D). Neki is nagyon helyes pofija van:) Szerintem az is szexi benne, hogy olyan szép feszes hasa van, pedig egész nap eszik ő is. És én nem vagyok valami vékony, de jóval alacsonyabb. És nem félek tőle, hogy nem tud megvédeni, láttam már sajnos verekedni (nem ő kezdte és nem lett komolyabb baj), láttam hogy üt. Egyedül annyi a "gond", hogy jobban féltem, mert a szar alakok véleményem szerint szívesebben kötnek bele "kisebb" emberekbe.

Mindegy, magyarul nincs veled gond és nem kell kigyúrnod magad, ha nem akarod, egyél sokat továbbra is, azért valamit mozogj már csak az egészség miatt is.

Azt pedig nem is értem mért írtad oda, hogy szűz. 17 évesen mi ebben a fura? Nem verseny, valaki majd nagyon fog örülni neki, hogy ő lehet az első az életedben.

2010. jan. 14. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, van rosszabb is. 19 vagyok, 53 kilóval :D
2010. jan. 14. 00:43
 15/16 anonim ***** válasza:
ember, köszi a kérdést, én 188 és 65 kilo, és annyian irják hogy nemgáz, hogy téleg köszi :D és akárhogy zabálok nemtudok hizni... mmint nem hizni akarok hanem legalább lenni 70, lenne hova elrakni 5 kilo izmot... :S de nemakaródzik... sőt ami mégdurvább majdnem hogy fogyok... :( - bocs az offér
2010. jan. 14. 01:50
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Te valami két lábon járó koporsószökevény lehetsz. Én 75 vagyok, és 186, és már én e vagyok valami jó húsban, lassan el is kezdek kondizni. Szerintem akármit mondassz neked el kellene kezdeni valamit, legalábbis egy kiadós hízókúrát.
2010. jan. 14. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!