Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne így legyen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, tetszik. Azt mondja nem akar komoly kapcsolatot nem csak tőlem, hanem mástól sem, de szép lány vagyok és tetszek neki. Nem egy városban élünk, igen nagy távolság van köztünk, de rendszeresen jár a városomba, mert itt vannak a legjobb gyermekkori barátai, akik mellesleg a szomszédaim, tehát van köztünk 1 ház, amikor a haverjainál alszik. Ha fb-on 3x-or gyakrabban rá írok már egyből le tilt, utána kérdeztem, hogy miért tilt le azt mondja nem szereti, ha zaklatom. Jó nyitottam egy újat, beszélgetünk többször rá írok megint, erre megint le tilt. Jó akkor próbáltam más lányok, fb-joból írni neki, a barátnőméékből akiket nem ismer, mellesleg szépek nekik még el sem olvassa az üzenetét és vissza sem ír senkinek. Egy idő után tehát tiltja is őket, de biztos vagyok benne, hogy nem tudja, hogy én írtam neki, nekem ez egy jó próba volt mert láttam, hogy nem csak velem viselkedik így. Azt mondja neki nem kell barátnő, nem akar kapcsolatot szép lány vagyok tetszekek is neki, ő nem vágyik egy komoly kapcsolatra. Ennek már lassan 5 hónapja, én persze rimánykodom neki folyton, hogy foglalkozzon velem. Egyszer sikerült összehozni vele egy romantikus esti kocsikázást, amit kierőszakoltam éjfélkor mert a szomszédba volt, értem jött beszélgettünk. Na mondjuk ő mondta nekem, 5 hónappal ezelőtt nem akar ki használni, nem akar fájdalmat okozni, nem akar félrevezetni,de ő nem vágyik még komoly kapcsolatra,de dugni akar és ha én benne vagyok neki így jó. Azt mondta este üljek be hozzá nem csinál semmit nem visz sehova csak üljünk a kocsiban, ha már ennyire akartam vele találkozni. Utána kétszer megcsókolt, kedves volt nagyon. Másnap mondtam neki, tőle kaptam még életem első csókját erre azt mondja nekem én milyen csókról beszélek hagyjam már... pedig akkor biztos vagyok benne, hogy nem csak megjátszotta és ő csókolt meg és én nem is akartam. Nem akartam hozzá közel hajolni sem ő mondta, hogy menjek hozzá közelebb mert nekem még volt barátom erre megcsókolt, utána közel hajolt és utána nyelvesen utána még egyszer megcsókolt. Utána csak beszélgettünk. Másnap találkozok vele megkérdezi tőlem iszok e valamit üljek le, mondtam neki, igen iszom azt amit ő is, erre jön a hülye haverja kifizeti az italom és ott hagy magamba?? Na normális az ilyen??? De én ennek ellenére szeretem, mit csináljak, hogy más legyen a helyzet? Fb, Viber, Szg ilyeneken egésznap fent lóg de nem beszél senkivel. Telefon ... xd senkinek sem veszi fel, ha meg én hívom kápótt lenyomja.2014. aug. 14. 10:02
1/2 anonim válasza:
tényleg csak szexre kellesz... arra is szerintem egyszer
2/2 anonim válasza:
Komolytalan...
És a zaklatásoddal csak még jobban elriasztod..
Egyszerűen tovább kell lépned, nehéz de így van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!