Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen rossz bőröm? Sajnos a fiúknak a barna bőr jön be
az én bőröm ugyanilyen...15 perc a napon és 2 hétig izzok mint a parázs :D nagyon érzékeny a bőröm a napra...naptej se segít...szóval megértem miért nem napozol...
elnézést a kifejezésért de nekem pl a szolárium szökevények nem jönnek be...2 napja eldöntöttem nem leszel előítéletes senkivel...pont ez az egyik oka...mert kellemeset csalódtam egy ilyen lányban...nekem mindig is a fehér bőr tetszett, kicsit barnított még jó volt, de a szoláriumos lányokról meg volt a véleményem...inkább nem fejtem ki :D (személyiségre gondolok)
A legfontosabb a belső számomra, de az előítéleteim miatt volt akit előre elkönyveltem...hiba volt :) szóval aki a fehérséged miatt téged elkönyvel vagy a felszínessége miatt nem tetszel neki azt kerüld el, találsz nála jobbat :) szép a fehér bőr, de a személyiség ami fontos :) az ember a test a lélek és az elme hármasa...és aki csak a test felszínének bizonyos része alapján választ párt az nem is értékeli igazán a párját és nem ismeri...
21F
Én nem csak fehér bőrű vagyok, hanem még nagyon szeplős is.
Szerencsére sikerült olyan barátnőt találnom, akinek így tetszem :-) 27F
A fiúkat talán a bőröd színe érdekli, az igazi férfiakat te, a személyiséged, meg azt hogy nekik tetsző nő legyél. Lehet választani kit szeretnél.
Amúgy én is fehér bőrű vagyok, de a férjem így szeret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!