Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy a lányok csak fiatalkorban nagy királyok?
Azt látom, hogy az az életkor, amiben én is vagyok (húszas évek eleje) a csajoknak kedvez. Még nincs senkinek dolga az önfenntartással, nem kell azokkal a dolgokkal foglalkoznunk, amikkel egy önellátó felnőtt szembesül (család, létfenntartás), marad tehát a tanulás és a párkapcsolatok. Azt látom, hogy ezen a téren a csajok jelenleg abszolút előnyben vannak, hisz egy magára valamit adó csajnak gyakorlatilag csak válogatnia kell, míg ezzel szemben a fiúkollégáim nagy része állandóan szenved a csajozással, sokat $zop, mire végre összejön neki valami, és sokkal több nehézsége van, mint a lányoknak.
De azt gondolom, hogy ez egy idő után meg fog fordulni, hisz ha ez a kor lecseng (amikor mindenki keresgél, váltogatja a partnereit), és eljön a házasság, család, stb. ideje, akkor a csajoknak már nem lesz elég keresztbe tett lábbal üldögélniük és nézniük az éppen aktuális próbálkozó előadását. Akkor már nekünk fog feljebb állni, mert a megélhetés, a karrier sokkal fontosabbá válik, és a hölgyek veszítenek abból a képességükből, hogy a külsejükkel érjenek el dolgokat. Jól gondolom? Mondjátok, hogy igen, hadd ereszhessek ki egy kárörvendő kacajt...!
1. Tudom, igen, bár lehet, hogy általánosítok.
2. Köszönöm!
mindenkinek igaza van, neked is. de akinek nincs igaza, az azért nem ír ide, mert éppen a barátnőjével van. így, mivel én nem vagyok vele, így nekem is igazam van.
Szerintem nevess, akkor igazad lesz és a te életed sokkal jobb lesz, mint bárkié. vagy nem? ki tudja...de te csak nevess.:D
Lássuk csak, nem, nem gondolod jól. Egy-két dologban úgyahogy helytálló a meglátásod, de hogy zack und pack? Nem. A legkevésbé sem. Hadd szemléltessem ezt egy kérdéssel: "és mi van a csúnya lányokkal?"
Te csak a nyáladat verni jöttél ide. Önsajnálkozni. Ezen - egyébiránt meglepően érdekfeszítő - téma felszínét csak lustán kapargatod. Nem látod a fától az erdőt, és nem mutatsz semmi újat.
Jelenségekről nyílván általnosítva lehet beszélni, természetesen vannak kivételek.
Ez a miért lehet mindent elérni puncival dolog viszont valóban érdekes kérdés. Érdemes lenne külön feltenni. Igazából én arra szavaznék, hogy azért mert nagyobb a kereslet, mint a kínálat. Minden férfi fiatal csinos barátnőről álmodik és óriási a verseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!