Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves a fiú én meg csak 15 nagy a kor különbség?
Figyelt kérdés
belszerettem egy fiúba aki 20 éves és lassan 21 mit tegyek ? túl öreg?
és ő is érdeklődik irántam
2010. jan. 13. 20:14
2/18 anonim válasza:
szerintem nem. én is 15 voltam, amikor összejöttem az akkor 20 éves barátommal. már több, mint két éve együtt vagyunk.
3/18 A kérdező kommentje:
de nagyon bele szerettem
2010. jan. 13. 20:17
4/18 anonim válasza:
Nem olyan nagy a korkülönbség szerintem. Lényeg,hogy ha összejöttök akkor se siettessen emiatt semmit.Már ha van mit. Párom és köztem is 7 év van.
23\L
5/18 anonim válasza:
Később nem lenne nagy, de most még sok ez az 4-5 év.
6/18 A kérdező kommentje:
21 éves lesz
2010. jan. 13. 20:18
7/18 anonim válasza:
Az a kérdés , hogy ti hogy érzitek. Mások véleménye nem számít. Te kiskorúnak számítasz még, ő már nagykorú, úgyhogy a szexszel óvatosan ...:) Egyébként párom és én köztem is van pár év, egészen pontosan 9.
25/L
8/18 A kérdező kommentje:
:) úgy is becézem hogy pedó :)
2010. jan. 13. 20:24
9/18 anonim válasza:
Én nem voltam 15 amikor a pasim 24 volt:))
10/18 A kérdező kommentje:
:)
2010. jan. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!