Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj az igazság? Ennyire?

Figyelt kérdés
Szóval. Barátnőmért én már nagyon sokat tettem. De Ő egyre kevesebbet, már teljesen hátradől, és kiszolgáltatja magát. Én egyre többet mondtam, hogy ez nem lesz így jó, de lesz*rja. Egy egetrengető veszekedésben mindent, amit NEM tett, fejéhez vágtam (nem vagyok egy túl sokat váró fazon, amilyen régen volt a kapcsolat, nekem az több, mint tökéletes volt). És akkor azt mondta: hát akkor szakítok Veled, és hidd el, egy pár nap alatt elfelejtelek. Én még egy kicsit durváskodtam, még mielőtt elhúzott volna, annyit mondtam: én szeretlek, de nekem ebből most már elég. Azóta nem beszéltünk (3-5 napja). Vajon rosszul tettem, amit tettem?
2010. jan. 13. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
most akkor szakítottatok? nem nem tetted rosszul amit tettél, nem tudom mit képzel magáról de biztos jobb lesz neked nélküle ha ilyen :S
2010. jan. 13. 17:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát konkrétan nem derült ki, hogy most szakítottunk, vagy sem. Én, személy szerint, nem mondtam ki, hogy vége. Hogy Ő mit gondol, nem tudom. Keresni nem akarom keresni.
2010. jan. 13. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:

elkényeztetted.

Elszúrtad. :S

De ettől függetlenül igazad volt, egy kapcsolat nem egyoldalról működik. Mindkét félnek tennie kell érte.

Ha már olyat vág a fejedhez h gyorsan elfelejt stb...akkor ott már gond van.

Most azt várja h könyörögj neki meg h kérj bocsánatot. De gondolom ezt nem fogod megtenni.

Várj még 2 napot, ha akkor sem jelentkezik akkor ennyi.

2010. jan. 13. 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Menjen a p.csába. Amelyik nő papucsot akar csinálni az emberből el kell zavarni, fogjon magának papucs embert ki. Nekem is volt olyan barátnő aki azzal akart játszani, hogy szakít, először visszakönyörögtem magam mert szerettem, utána megint gondolt egyet és újra szakított, na utána már hívogathatott hónapokig mert lesz.rtam.
2010. jan. 13. 17:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem fogok könyörögni és bocsánatot kérni. Régebben elég sok mindenért kértem bocsánatot. És nem is igazán érdemli meg, hogy bocsánatot kérjek tőle, most. Csak megtettem, amit már rég meg kellett volna tennem, szerintem.
2010. jan. 13. 17:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tetted rosszul.

Talán majd lehiggad aztán meg tudjátok beszélni ezt az egészet.

De ha nem, vagy a beszélgetés után továbbra is ilyen nem törődöm lesz, akkor szerintem hagyd elmenni.

2010. jan. 13. 17:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak az itt a gond, hogy most nekem lelkiismeretfurdalásom van, mert szeretem.
2010. jan. 13. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor tudod a választ. Neked is eleged van, ráadásul ez is történt...sztem írj neki sms-t h ennyi volt. Jöhet a cuccaiért.
2010. jan. 13. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
nem kell olyat erőltetni, ami nem megy...
2010. jan. 13. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen igazság? Amit NEM tett? Kinek az igazsága? Kinek fáj??
2010. jan. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!