Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha ilyen párkapcsolatban élnétek?
Szerintem nem erőszakos, sőt korrekt dolog azt kérni, hogyha akar valamit, akkor legalább legyen őszinte.
Bocs, de van egy olyan érzésem, hogy te itt kitartott nő vagy. Lehet nem mondja, mert ha hiteget, lelkesebb vagy.
Azt, hogy mit tegyél, nem tudom, a te érzéseidtől függ. Ha megelégszel a szeretői státusszal, akkor mondd meg neki, hogy attól hogy ez egy másik ország, még ne játszon veled hősromantikust.
Ha meg komolyan gondolja, akkor lessz szíves kitálalni otthon is, és elválni.
Persze egy ilyen ultimátumnak megvan az a veszélye, hogy elveszíted-de akkor legalább vége lesz az átverésnek.
Lehetsz türelmes és felveheted a naiv nő szerepet, aki megelégszik azzal ami van, de belülről emészti még ha ki se mondja, vagy lehetsz az a nő aki határozott és rágja a párja fülét, amitől vagy felbátorodik és meglépi, vagy megunja hogy piszkálod. Sajnos ezt az utóbbit látom többször előfordulni.
Mindenesetre itt ő a hunyó, neki kellene itt bármit is tenni, neki kellene már végre elintézni az otthoni dolgokat.
Az a helyzet hogy ő nem a pénztől tart, meg az osztozkodástól, (bár ha így van akkor nagy gubancban lehet a régi asszonnyal, mert ha normálisan váltak volna külön az útjaik akkor normálisan meg is tudnák ezt beszélni), hanem attól hogy mit fognak róla az otthoniak és a fia gondolni, hogy ő továbblépett.
Még annyit, hogy nem igazán értettem, miként jött ide a válaszok közé, de nem vagyok kitartott nő!!!!! Egyáltalán nem.
"Kitartott nők: ránézésre jól szituált üzletasszonynak tűnnek, de magas életvitelüket egy-két vagy három férfi teremti meg számukra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!