Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotokról kiderülne, hogy az exe cigány volt?
" Én eleve minden ismerkedést úgy kezdtem az összes csajnál, hogy exek, meg cigánykérdés."
Ha valaki "így kezdene", akkor ezzel be is fejezödött volna az ismerkedés. Ahhot ugyanis semmi köze senkinek, hogy kik és hányan voltak az exek, ez kizárólagosan magánügyem. (Egyetlen kivétel, ha foglalkozásszerüen lettem volna férfiakkal, de akkor sem az exek, hanem az erkölcsi probléma miatt)
Semmit...
Nincs velük semmi bajom...
Egy bizonyos rétegükkel van, de ez a rteg igaz enm ekkora számú de a magyarok ál is megvan.
Kétlem, hogy a párom balhés lánnyal ett volna együtt, vagy éppen emiatt lett vége.
A roma lányok tudnak nagyon szépek lenni...
Kivetítettem hogy én nő vagyok...
Fordított esetben sem lenne ezzel bajom..egyébknt tni koromban nekem is volt eoma fiúm.
Dolgos családból, rendes srác volt. A rokonait is ismertem, 2 is egy suliba jart velem, egy elit gimibe, ahol kifejetzetten jól teljesítettek, azőta mindketten diplomások... A srác nem, de már akkor szakmát tanult, már külföldön dolgozik, és lakik a feleségével.
Csodálkoznék önmagamon, hogy páromnak nevezek egy olyan embert, akivel előtte alaposan nem ismernénk meg egymást.
Ha engem és a családomat a párom előző partnere ki akarna irtani, az egy kicsit zavarna, ezért nagyon vigyáznék, hogy ne kerüljek konfliktusba vele.
áá, az valami rémálom lenne! haverom is ezért szakított, mert kiderült a barátnőjéről, akivel 4 éve járt, hogy smacizott egy cigóval még előtte. Csaj elmesélte neki, csávókám elsüllyedt szégyenében. Teljesen érthető módon.
Kérdező: ez a "lány"ról is sok mindent elmond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!