Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotokról kiderülne, hogy az exe cigány volt?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 01:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem nagyon foglalkoznék vele. Nem vagyok rasszista és a volt kapcsolatai sem érdekelnek. Ha szóba kerülne, hát oké, nálam a származás az nem oszt, nem szoroz.
2014. aug. 12. 06:18
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Mi közöd hozzá,hogy kivel volt régen?Te akkor még a fasorban se voltál!De szerintem inkább hagyd ott,add meg neki a lehetőséget,hogy találjon egy normális embert magának!
2014. aug. 12. 06:38
 13/20 anonim ***** válasza:

" Én eleve minden ismerkedést úgy kezdtem az összes csajnál, hogy exek, meg cigánykérdés."

Ha valaki "így kezdene", akkor ezzel be is fejezödött volna az ismerkedés. Ahhot ugyanis semmi köze senkinek, hogy kik és hányan voltak az exek, ez kizárólagosan magánügyem. (Egyetlen kivétel, ha foglalkozásszerüen lettem volna férfiakkal, de akkor sem az exek, hanem az erkölcsi probléma miatt)

2014. aug. 12. 08:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Semmit...

Nincs velük semmi bajom...

Egy bizonyos rétegükkel van, de ez a rteg igaz enm ekkora számú de a magyarok ál is megvan.

Kétlem, hogy a párom balhés lánnyal ett volna együtt, vagy éppen emiatt lett vége.

A roma lányok tudnak nagyon szépek lenni...

Kivetítettem hogy én nő vagyok...

Fordított esetben sem lenne ezzel bajom..egyébknt tni koromban nekem is volt eoma fiúm.

Dolgos családból, rendes srác volt. A rokonait is ismertem, 2 is egy suliba jart velem, egy elit gimibe, ahol kifejetzetten jól teljesítettek, azőta mindketten diplomások... A srác nem, de már akkor szakmát tanult, már külföldön dolgozik, és lakik a feleségével.

2014. aug. 12. 08:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Hűű, páran hogy felháborodnak a kérdezőn, de kíváncsi vagyok én arra a nagy "cigány szerelemre", amit ti a szívetekben tápláltok kissé sötétebb bőrű embertársaitok iránt. Távol álljon tőlem a rasszizmus, vannak muszlim és hindu barátaim is, de ne találjuk már ki, hogy mikor egy magyar megkérdezi, hogy "no de hát cigány" akkor az már a Ku-Klux-Klan tagjaihoz hasonló nézeteket vall, mert besírok. Pont egyszer egy rádió beszélgetésben mondták el, hogy nálunk 80% a cigányellenesség. Vajon miért? Kit izgat a bőrszín??? Valószínűleg a kérdező nem az illető bőrszínére vetíti ki a kérdést, hanem a mögötte lévő kráternyi mélységű problémákra. Aki ide kiírja, hogy "micsoda kérdés", annak ajánlom, hogy éljen velük - nem vele, tehát nem eggyel, amelyik alkalmazkodott, hanem VELÜK, minddel! ... Erre a kérdésre pedig hogy lehet épkézláb választ adni? Mi sem a párodat, sem az ex cigány kisasszonyt/úriembert nem ismerjük.
2014. aug. 19. 19:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Csodálkoznék önmagamon, hogy páromnak nevezek egy olyan embert, akivel előtte alaposan nem ismernénk meg egymást.

Ha engem és a családomat a párom előző partnere ki akarna irtani, az egy kicsit zavarna, ezért nagyon vigyáznék, hogy ne kerüljek konfliktusba vele.

2015. jún. 11. 22:13
 17/20 anonim válasza:
Biztos sokkal jobb lenne, ha az exe egy fehérbőrű, igénytelen és mosdatlan ember lenne...
2015. jún. 11. 22:45
 18/20 anonim ***** válasza:

áá, az valami rémálom lenne! haverom is ezért szakított, mert kiderült a barátnőjéről, akivel 4 éve járt, hogy smacizott egy cigóval még előtte. Csaj elmesélte neki, csávókám elsüllyedt szégyenében. Teljesen érthető módon.

Kérdező: ez a "lány"ról is sok mindent elmond...

2015. júl. 1. 01:32
 19/20 anonim ***** válasza:
#18: Ez most komoly?
2015. júl. 6. 06:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Az első sorokban vonulnék fel a Budapest Pride-on.
2015. júl. 6. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!